Cosmeticele coreene

Produse cosmetice coreene reprezintă un fenomen în ultimii ani. Sunt sinonime cu produsele de înaltă calitate, la un preț accesibil. Produsele coreene de îngrijire a pielii diferă mult de cosmeticele clasice, cu care suntem obișnuiți. Presupun utilizarea a peste 12 produse, printre care uleiuri faciale, fiole hrănitoare și ser facial. Renumite pe plan mondial sunt masca neagră și faimoasele creme coreene BB!

Produse cosmetice coreene au ca principiu de bază respectul pentru piele, nu conțin parabeni și utilizează ingrediente naturale speciale, cum ar fi ginseng, semințe de chia, cartofi sau chiar mucus de melc. La coreeni, îngrijirea pielii depinde întotdeauna de nevoile individuale ale acesteia.

La Notino veți găsi cele mai renumite mărci coreene de cosmetice:

Brandul Missha folosește componente inovatoare, cum ar fi acizii din fructe, cărbunele sau extractele din plante marine. Este cunoscut mai ales pentru masca Missha Source Pure.

Produse cosmetice coreene Erborian combină cele mai noi tehnologii cu rețetele vechi, ale căror secrete sunt bine păzite. Încercați serul Erborian Bamboo pentru matifierea pielii.

Holika Holika este un tânăr brand coreean de cosmetice pentru îngrijirea corpului și a pielii și de cosmetică decorativă. Este cunoscut pentru exfoliantul din zahăr Holika Holika Pig Nose.

Brandul coreean Mizon deține deja o serie de brevete în domeniul producției de cosmetice. Este cunoscut datorită utilizării filtratului din secreții de melc, care stimulează regenerarea tenului și previne apariția ridurilor. Oferă creme și seruri anti-rid eficiente.

Brandul Steblanc utilizează la producerea cosmeticelor numai materiale hipoalergenice și non-toxice, de cea mai înaltă calitate și complet naturale. Produce, de exemplu, măști pentru ten de înaltă calitate, cu ginseng, cărbune negru, pudră din perle sau lăptișor de matcă.

Încercați cosmeticele de calitate de la brandurile de k-beauty!

întregul text ascundeți textul

Ai ales

  • Cosmetice coreene

Afișare filtru Restrânge filtrul

Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale

Cele mai vândute

12 3 13

12 3 4 5 13 Vezi mai multe