Piepteni și perii de par

Cele mai vândute

Perie de par - Piepteni de par

Un pieptene sau o perie de par de calitate vă asigură un păr perfect pieptănat și neted, fără deteriorare. Dar cum le găsim pe cele mai bune? De regulă, aveți mai multe opțiuni, în funcție de tipul părului dvs. sau de scopul achiziției. Pieptenele de păr este potrivit mai ales pentru styling, în timp ce cu peria de păr descurcați, modelați și neteziți.

Pieptenul de păr – un accesoriu de coafură ideal

Un pieptene de par este un ajutor de nădejde, atât la uscarea părului cu foehnul, cât și la styling, în general.

Dacă doriți un pieptene pentru păr creț, alegeți unul cu dinții lați. Îi conferă volum și îl piaptănă frumos. Cu cât sunt buclele mai mari, cu atât dinții pieptenului trebuie să fie mai rari. Pieptenii cu dinții cei mai rari sunt ideali și pentru aplicarea uniformă a măștii pe toată lungimea părului.

Pentru un păr fin, drept și lung, alegeți un pieptene cu dinți deși. Este excelent și pentru tapat, conferind părului volumul necesar.

Perie de par pentru descurcare

După cum sigur știți deja, există mai multe tipuri de perii de par. Au o varietate de forme, de dimensiuni, de materiale și chiar de caracteristici. Folosind o perie electrică de îndreptat părul sau o perie cu aer cald, economisiți zeci de minute în fața oglinzii.

Cele mai bune perii de par, realmente de top, sunt cele cu peri naturali. Marele lor avantaj este că nu deteriorează părul, ci îl piaptănă ușor, eficient și cu grijă. Este vorba mai ales de periile de păr cu peri de mistreț sau de periile din lemn.

Perii și piepteni de păr, după material, formă și funcție

  • Periile din lemn pentru păr: Descurcă părul cu blândețe, previn formarea electricității statice și părul indisciplinat și, mai mult, sunt fabricate din materiale naturale.
  • Periile cu peri de mistreț: Protejează părul împotriva umezelii și îl împiedică să se încrețească, conferă părului strălucire și finețe și promovează circulația sanguină în scalp.
  • Perii cilindrice pentru păr: Cu acestea formați ușor bucle moi și lejere. Cu cât aveți părul mai scurt, cu atât diametrul ideal al periei va fi mai mic.
  • Perii de păr tip paletă: Folosiți periile plate mai mici pentru o periere ocazională, în timpul zilei. Peria plată de dimensiuni mari este mai potrivită pentru o periere temeinică.
  • Periile ionice pentru păr (sau periile electrice pentru îndreptarea părului): Un produs 2în1, perie și placă de întins părul, pentru îngrijirea eficientă și coafarea părului. Găsiți printre acestea și perii de par ionizante, care împiedică deshidratarea și electrizarea părului.
  • Peria pentru păr ud: Pentru perierea părului ud este ideală o perie lată, din plastic.

La noi găsiți cele mai bune perii de par și piepteni de bună calitate, care încap perfect în mână. Perii pentru tapare și netezire, pentru uscare și îndreptare, pentru păr ondulat și drept, din ceramică sau din lemn, dar și popularele perii din plastic Tangle Teezer! Pe care o veți alege?