Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Sinonim cu farmecul italian și tradiția siciliană, Dolce&Gabbana vizează rafinamentul într-o manieră modernă și neconvențională, combinând redutabilele inovații cu aromele mediteraneene ale originilor sale. Dolce&Gabbana traduce strălucirea podiumurilor sale în parfumuri senzuale, inspirându-se din originile mediteraneene ale mărcii.

întregul text ascundeți textul

Cele mai vândute

Dolce & Gabbana

Fondată în 1985, Dolce&Gabbana este astăzi una dintre cele mai prestigioase companii de modă și lifestyle din lume. Domenico Dolce și Stefano Gabbana sunt responsabili pentru direcția creativă și stilistică a brandului și cei care au proiectat strategiile de dezvoltare bazate pe o creștere globală menținând în același timp valorile de bază ale companiei. Designul Dolce&Gabbana are un stil distinctiv construit pe respectul pentru valorile italiene, o estetică mediteraneeană cu accent pe cultura Siciliană.

Din 2014, brandul este prezent în 40 de țări, cu 287 de magazine proprii. Compania este activă în segmentul prêt-à-porter cu haine și accesorii pentru bărbați, femei și copii și în segmentul exclusivist haute couture si haute horlogerie cu liniile Alta Moda, Alta Sartoria, Alta Gioielleria și Alta Orologeria. Prin partenerii Luxxotica și o subsidiară a grupului Shiseido, Dolce and Gabbana produc și distribuie produse cosmetice și ochelari. Colecția de ochelari se distinge printr-un design elegant și sofisticat, materiale prestigioase și detalii rafinate.

Parfumuri Emblematice Dolce & Gabbana

Lansat în 2001, "Light Blue" este unul dintre cele mai emblematice parfumuri marca Dolce & Gabbana, creat de parfumierul Olivier Cresp și inspirat din frumusețea naturală a Siciliei. A apărut în nenumărate ediții limitate ca „Light Blue Dreaming in Portofino” sau „Light Blue Living Stromboli”. Parfumul a câștigat numeroase premii, iar "Light Blue Pour Homme" a fost desemnat parfumul anului 2008 de Fragrance Foundation Awards, distincție echivalentă cu premiile Oscar în industria parfumeriei.

Light Blue, Eau de Parfume Pour Femme

Parfumul „Light Blue” este chintesența bucuriei vieții și seducției în viziunea Dolce&Gabbana.  Esența unei zile însorite de vară cuprinsă într-un parfum plin de viață, proaspăt, floral și fructat. Cu un design atemporal, sticla în sine este robustă iar capacul albastru deschis evocă cerul senin al peisajelor mediteraneene.

Gama „Light Blue” conține Light Blue Body Lotion și Light Blue Body Spray pentru ca tu să te bucuri cât mai mult de combinația unică de arome mediteraneene.

Light Blue Body Lotion

Note revigorante de cedru sicilian se contopesc cu prospețimea aromei de măr și farmecul pur al toporașilor pentru a evoca esența unei veri siciliene. Notele de mijloc sunt date de bambus, în mijlocul unui buchet glorios de iasomie decadentă și trandafir alb. Note reminiscente de lămâie se  împletesc cu chihlimbar voluptos și o mângâiere sugestivă de mosc.

Dolce&Gabbana Light Blue Body & Hair Spray oferă un mod unic revitalizant de a te bucura de aroma înălțătoare și senzuală a parfumului „Light Blue”.

Intenso, Eau de Parfum Pour Homme

Dolce&Gabbana Intenso Pour Homme este instinctul pur; puterea unei emoții exprimată în mod liber. Este forța unui om hotărât, cu o inimă care își are rădăcinile în tradiție, dar care apreciază valorile lumii moderne. Dolce&Gabbana Intenso este un parfum aromatic lemnos, al cărui atracție profundă este definită de o nouă descoperire în lumea olfactivă: acordul Moepel care a fost recreat din florile și frunzele arborelui Milkwood prin folosirea tehnologiei Headspace.

Dolce&Gabbana Intenso marchează și sărbătorește legăturile cu Dolce&Gabbana Pour Homme prin liniilor emblematice de designului pe care le au în comun. Flaconul clasic-elegant, nepretențios cu silueta curbată și capacul cilindric este realizat din sticlă lăcuită de culoarea tutunului, stanțată cu logo-ul Dolce&Gabbana într-o nuanță elegantă de cupru.

The One, Eau de Parfum Pour Femme

La fel ca femeia care îl poartă, unicitatea și puterea Dolce&Gabbana The One vine din caracterul său contrastant. Fie că e aplicat pe zonele de puls sau pulverizat în aer pentru a o învălui pe cea care îl poartă într-o aură parfumată, The One este un parfum floral oriental care combină ingrediente fructate contemporane cu flori albe clasice. Creat de Domenico Dolce și Stefano Gabbana, The One este un parfum care trebuie văzut, sărbătorit și adorat. Sticla aduce un omagiu tradiției parfumeriei, fiind în același timp un exemplu perfect de stil și lux.

Acest parfum oriental floral se deschide cu o interpretare efervescent modernă de note proaspete de bergamotă și mandarină, combinat cu lychee suculent și piersică. Călătoria către inima parfumului urmărește aroma atemporală de lăcrămioare cu a ei intensitate voluptoasă și feminitate învăluitoare. Parfumul se desfășoară în cele din urmă pentru a descoperi o bază de note bogate de vanilie și ambră combinate cu note fine de mosc.

Din aceeași gamă fac parte The One Body Lotion, The One Shower Gel and The One Body Spray, toate cu parfumul inconfundabil Dolce&Gabbana The One”.