Treci la conținutul principal

Cosmetice Clinique

Despre brandul Clinique

Cosmetice pentru ten și decorative dezvoltate de dermatologi, cu o compoziție eficientă, sigură și dovedită clinic. Brandul american Clinique evită utilizarea alergenilor și a ingredientelor iritante în producția sa, prevenind astfel posibilele afecțiuni ale pielii. Rezultatul este un make-up hipoalergenic premium și o îngrijire care vă va bucura tenul.

Brandul Clinique a fost fondat în anul 1968, când au fost comercializate primele produse de îngrijire a tenului și a corpului. Încă de la început, a contat combinarea ingredientelor active individuale pe baza celor mai avansate cunoștințe științifice pentru a obține un efect maxim fără iritații. Cosmeticele Clinique nu conțin parfum, nu conțin ftalați și trec teste riguroase privind alergiile, ceea ce le face potrivite chiar și pentru cel mai sensibil ten.

Încercați și dvs. produsele cosmetice ale căror compoziție este cercetată în permanență în colaborare cu oameni de știință, cercetători, medici și dermatologi certificați pentru a asigura rezultate maxime fără iritații. Pe lângă cosmeticele pentru ten, corp și decorative, se remarcă și parfumurile Clinique, printre care veți găsi parfumul Clinique ideal pentru dvs. și pentru cei dragi. Doamnele vor fi atrase de apa de parfum Clinique Happy, bogată în note florale și fructate, în timp ce bărbații vor fi atrași de apa de toaletă Clinique Happy for Men, care ascunde o aromă de citrice.

întregul text ascundeți textul