FOREO

DESPRE BRANDUL FOREO

FOREO aduce un nou standard de frumusețe și sănătate, în domeniul îngrijirii tenului. Filozofia brandului se bazează pe convingerea că cine simte bine, arată la fel de bine. Ingeniosul sistem pentru curățarea tenului FOREO LUNA™, dezvoltat de compania suedeză în anul 2013, permite trăirea acestui frumos crez.

 

Periile de curățare Sonic FOREO sunt fabricate din silicon hipoalergenic neporos, care asigură o igienizare înaltă. Cele peste 8 mii de impulsuri sonice pe minut și designul unic sunt garanția unei curățări profunde și delicate. Cu fiecare utilizare, fața ta va fi mai curată, mai netedă și mai radioasă.

Poți alege dintr-o gamă largă de produse. Versiunea de bază FOREO LUNA este completată de FOREO LUNA 2, cu efect anti-îmbătrânire, de compacta FOREO LUNA mini 2 sau de versiunea LUNA play, cea mai mică, pentru călătorii. Populară este și periuța de dinți FOREO ISSA, ca și accesoriul FOREO IRIS, pentru zona din jurul ochilor.

Produsele FOREO sunt adecvate pentru diferite tipuri de piele și sunt disponibile în multe culori, precum și în variante jucăușe. Alege-l și tu pe al tău!

întregul text ascundeți textul

Recomandat

FOREO

FOREO este un brand vizionar care a reinventat industria de îngrijire personală prin implementarea de soluții high tech. Institutul FOREO reunește experți de talie mondială, designeri și ingineri care cercetează modul în care pot crea produse care fac viața celor din jur mai bună. Pentru FOREO, designul înseamnă în primul rând funcționalitate și apoi formă.

Produsele FOREO sunt disponibile în prezent în peste 10.000 de magazine, pe 77 de piețe și au  câștigat  peste 120 de premii pentru design și performanță. Adesea descrisă ca echivalentul companiei Apple în industria cosmetică, compania a fost lansată de inventatorul suedez de origine bosniacă, Filip Sedic, în 2013. De atunci, compania a crescut de la doi angajați la peste 3.000 în doar cinci ani, ajungând ca în 2019 să vândă un produs la fiecare 2 secunde.

PRODUSE ICONICE: FOREO LUNA

Dispozitivul FOREO LUNA utilizează pulsații la intensități diferite pentru a realiza o curățare în profunzime a tenului. Pulsațiile T-sonice (transdermice) care pot să ajungă până la 8000 pe minut sunt canalizate prin peria de silicon spre stratul dermic pentru a înlătura celulele moarte și resturile de machiaj precum și 99,5% din impurități, îmbunătățind astfel absorbția produselor cosmetice care se aplică după acest prim pas de curățare. FOREO LUNA play și FOREO LUNA play plus, oferă toate beneficiile dispozitivului LUNA cu o capacitate sporită de curățare datorită faptului că suprafața pentru distribuirea pulsațiilor t-sonice este mai mare.

LUNA 2 se distinge de clasicul LUNA prin proprietățile anti-îmbătrânire. Dispozitivul direcționează pulsații de frecvență mai redusă care, atunci când sunt aplicate pe zonele predispuse la riduri, contribuie la reducerea acestora. Perii din silicon sunt o inovație în industria cosmetică, promițând o curățare mai profundă și mai blândă, atunci când sunt combinate cu periile t-sonice. Acestea sunt, de asemenea, cu până la 35% mai igienice și rezistă la acumularea de bacterii.  FOREO mini este un dispozitiv care oferă în plus o exfoliere delicată prin tehnologia T-sonic. Peria FOREO ergonomică cu trei suprafețe este potrivită pentru toate tipurile de ten.

Dispozitivele FOREO LUNA mini 2, 3 și Superior Tech adaugă masaj facial și o dublă suprafață de curățare pentru o experiență perfect customizabilă.

ISSA, INOVAȚIA DIN GAMA DE PRODUSELE DE ÎNGRIJIRE ORALĂ

În 2014, FOREO a lansat ISSA, prima periuță de dinți electrică cu peri de silicon. ISSA folosește tehnologia Sonic Pulse pentru a direcționa pulsații de înaltă intensitate prin capul unic de perie pentru o curățare eficientă.  ISSA este extrem de eficientă în a îndepărta placa, colorațiile dentare, prevenind formarea cavităților și a depunerilor de tartru.  Designul unic al periei oferă o flexibilitate 3D pentru a ajunge chiar și în zonele mai puțin accesibile, oferind în același timp un masaj eficient al gingiei. Perfectă pentru călătorie, ISSA nu necesită stație de încărcare, are o formă ușoară și compactă, iar bateria integrată durează până la 365 de ore de încărcare.

IRIS ILLUMINATING EYE MASSAGER

În 2016, FOREO a lansat IRIS Illuminating Eye Massager. Tehnologia inovatoare Alternating T-Sonic a fost dezvoltată special pentru a netezi și relaxa pielea din jurul ochilor. Inspirat din tehnicile tradiționale de masaj, IRIS by FOREO folosește o metodă  de masaj  în două moduri. Modul "Pure" reproduce un masaj manual pentru un efect anti-îmbătrânire, iar modul “Spa” creează un tratament profesional de înfrumusețare mai profund și cu efecte de durată. Ambele moduri netezesc liniile fine, ridurile, pungile de sub ochi și cearcănele, dar în același timp îndeplinind standardele specifice de confort și delicatețe. Fabricat din silicon non-poros, IRIS este rezistent la acumularea bacteriilor și are un design ergonomic pentru a acționa delicat pe pielea din jurul ochiului.

FOREO BESTSELLERS

FOREO UFO Smart Mask Treatment este primul dispozitiv pentru măști cosmetice inteligente. Tehnologia revoluționară este menită să potențeze formulele inovatoare ale măștilor de față pentru un tratament facial de care te poți bucura dimineața, seara sau ori de câte ori ai la dispoziție 90 de secunde. „FOREO UFO  unul dintre cele mai complexe modele din industria tehnologiei de frumusețe. Inginerii noștri și echipele de dezvoltare au reușit, practic, să dezvolte un dispozitiv care are atât un efect termo cât și un efect crio.” Beki Hoxha, Director General al FOREO America.

 FOREO ȘI RITUALUL DE ÎNGRIJIRE MINIMALISTĂ

Popularitatea ritualului de îngrijire minimalistă a fost declanșată, în parte, de reticența la rutinele de tipul celor coreene în 10 pași, dar în același timp, și de sfaturile dermatologilor de a reduce numărul de produse utilizate zilnic. Pe lângă reducerea numărului de pași, elementele fundamentale ale ritualului de îngrijire minimalistă implică pregătirea corectă a pielii pentru a crește eficiența produselor care urmează să fie aplicate.

„Ne mândrim cu faptul că schimbăm industria de frumusețe în bine. Departamentul nostru de R&D aduce pe piață cele mai bune produse, care nu au mai fost create până acum."  Gary Leong, Global Travel Retail Director.

MODA™, PRIMUL MAKEUP ARTIST DIGITAL

Cea mai nouă inovație globală în aplicarea machiajului este dispozitivul MODA™. Combinând tehnologia avansată 3D de imprimare și scanare facială cu o aplicație de smartphone integrată, MODA™ este primul makeup artist digital din lume.

Cum funcționează

Software-ul de facial mapping și lentilele biometrice MODA™ analizează expresiile faciale și pigmentarea pentru a personaliza machiajul ținând cont de caracteristicile unice ale fiecărui utilizator. Apoi aplică machiajul printr-un sistem de tipărire 3D în trei pași. Începe cu un primer pentru acoperire de lungă durată și protecție solară, adaugă fond de ten, evidențiază și conturează și, în sfârșit, adaugă fard de pleoape, fard de obraz și ruj de buze. Odată ce makeup-ul dorit este confirmat de utilizator, MODA™ îl aplică în 30 de secunde. Dispozitivul folosește machiaj mineral natural hipoalergenic, compatibil chiar și cu cele mai sensibile tipuri de piele.