Creme de corp

Filtru
Interval de prețuri

la

Brand
Vezi mai multe
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
 •   102
 •   19
 •   2
 •   2
Cele mai vândute

O cremă de corp în fiecare baie

Se spune că există două tipuri de oameni: cei care fac duș și cei care preferă baia în cadă. Indiferent cărui grup îi aparțineți, un lucru este sigur – după duș sau baie, pielea merită o îngrijire temeinică. Iar crema de corp este perfectă în acest scop.

De ce folosim crema de corp

Dușul sau baia îndepărtează nu doar impuritățile, ci și un strat subțire de sebum. Este important să restabiliți acest film protector al pielii cât mai repede posibil, pentru a-i păstra intactă funcția de barieră. Tocmai de aceea, cremele de corp sunt atât de importante. În plus, lasă pielea frumoasă și moale la atingere.

Cum alegem crema de corp

Alegerea cremei ideale pentru corpul nostru nu este complicată. Este suficient să acordați atenție cerințelor pielii dvs.

 • Pielea atopică este nu doar uscată, ci și intens pruriginoasă sau înroșită, necesitând o cremă specială pentru pielea atopică. Aceasta atenuează tensiunea și înroșirea, oferind calmare imediată și o stare de confort. Este parfumată foarte discret sau deloc, putând fi folosită, de regulă, și pentru copii.
 • Printre caracteristicile tipice pielii uscate se numără senzația de tensiune (mai ales după baie), o textură aspră la atingere și formarea scuamelor. Crema de corp pentru piele uscată vă scapă imediat de toate aceste manifestări. Alegeți creme de corp nutritive, mai dense.
 • Dacă aveți pielea sensibilă, puteți observa adesea reacții precum roșeața, la anumite ingrediente care nu vă convin. Cea mai bună cremă pentru pielea iritată este cea cu o compoziție minimalistă și care se absoarbe fără necesitatea unui masaj prea energic.
 • Dacă nu aveți probleme cu pielea, puteți alege oricare cremă hidratantă pentru corp, în funcție de parfumul sau de textura preferată. Ce ziceți, încercați o cremă de corp parfumată sau un soufflé pentru corp?

Crema de corp cu funcții suplimentare

 • Dacă vă luptați cu pielea ofilită, alegeți o cremă de corp pentru fermitate, datorită căreia pielea va arăta mai întinsă, mai suplă și mai tânără.
 • Simțiți că aveți nevoie de ceva mai mult decât un simplu efect de fermitate? În acest caz, alegeți o cremă anticelulitică. În afară de efectul de fermitate, devine și o puternică armă împotriva gropițelor, cunoscute sub numele de „coajă de portocală“.
 • Și vergeturile au o soluție. Includeți în rutina de îngrijire o cremă antivergeturi, care le decolorează treptat, astfel încât devin mai puțin vizibile. Acționează atât preventiv, cât și contra vergeturilor deja existente.

Cum includeți crema de corp în rutina dvs. de îngrijire

 • Crema de corp se folosește întotdeauna după duș sau baie, pe corpul curat și încălzit. Astfel, ingredientele active se absorb cel mai bine. Aplicați crema imediat, pentru a reține hidratarea în piele.
 • Nu uitați să aplicați crema de corp întotdeauna după exfoliere. Dacă însă vă pregătiți să aplicați și un produs autobronzant, folosiți crema doar la înmuierea zonelor aspre, precum coatele și genunchii.
 • Crema de corp pentru fermitate sau crema anticelulitică au un efect maxim dacă sunt aplicate după baia de după o activitate fizică. Veți remarca în curând o piele mai frumoasă.

În oferta noastră găsiți și creme de corp speciale, pentru bărbați sau pentru copii, creme naturale pentru corp și creme extra nutritive cu unt de shea. Descoperiți cea mai bună cremă de corp pentru pielea dvs.!