Despre brandul Dior

Dior - simbol nemuritor al eleganței, al frumuseții și al feminității. Unul dintre cele mai exclusiviste branduri franceze, a fost fondat în 1946 de către designerul Christian Dior. Prima sa colecție, „New Look“, a generat o revoluție, intrând în istoria modei. Primul parfum Dior nu s-a lăsat mult așteptat. Christian, inspirat de sora sa, l-a denumit Miss Dior.

 

Parfumurile Dior sunt strâns legate de Franța. Zona Provence și orașul Grasse l-au inspirat pe Christian Dior, care a afirmat că, că în acest loc, se simte în egală măsură creator de modă și creator de parfumuri. Grasse are o poziție minunată, între munte și mare. În prezent, Dior continuă să cultive acolo, de exemplu, iasomie și trandafiri - flori deosebite, cu arome excepționale, provenite din același loc magic.

Parfumurile Dior sunt realizate în laboratoarele de creație din Paris, folosind peste 2.500 de ingrediente. Materiile prime sunt alese cu grijă, de la cei mai buni furnizori din lume. Parfumurile clasice sunt completate de unicele arome rafinate, unite sub numele Private Dior Collection. Acestea sunt produse manual, după metodele tradiționale din parfumeria de lux.

întregul text ascundeți textul

Cele mai vândute