Treci la conținutul principal

Ambalare tip cadou

Nu-ți place să ambalezi cadouri? Ne ocupăm noi!

Vrei să faci o plăcere cuiva și nu ai timp sau nu știi cum să ambalezi cadourile într-un mod original? Nimic mai simplu decât să lași aceste griji în seama noastră. Îți ambalăm cadourile profesional și luxos și le decorăm cu o panglică de satin. Ție îți rămâne doar să oferi personal cadoul frumos ambalat - sau să-l trimiți la adresa dorită.

Cât costă ambalarea cadou?

Ambalarea cadou are prețul standard de 23 RON. Dacă dorești să împarți produsele comandate în mai multe cutii, plătești fiecare cutie separat.

Cum se poate comanda o ambalare cadou?

Înainte de a finaliza comanda, bifează câmpul de ambalare cadou și selectează varianta de culoare dorită. Apoi alege din coș produsele pe care le dorești ambalate. Dacă dorești să împarți comanda în mai multe cutii, adaugă pe rând cate o cutie și alege produsele de ambalat. Dacă dorești aceeași combinație de culori la mai multe cutii, vom marca individual cutiile, pentru ca tu să știi ce conține fiecare.

Puteți împacheta chiar fiecare produs?

Serviciul de ambalare a cadourilor este disponibil pentru majoritatea produselor din magazinul nostru on-line. Produsele care nu încap în cutie vor fi marcate cu culoarea gri, când previzualizați comanda și nu pot fi selectate pentru ambalare. Aceste produse vor fi expediate odată cu restul comenzii, dar în afara cutiei cadou.

Câte produse încap într-o cutie cadou?

Fiecare cutie poate conține maximum 3 produse, pentru ca, la deschidere, cadoul să arate întotdeauna frumos și elegant. Dacă doriți să ambalați ca un cadou mai multe produse, selectați cutii suplimentare din oferta disponibilă. Puteți ambala până la 4 cutii cadou, în cadrul unei singure comenzi.

Este necesar să ambalezi întreaga comandă?

Nu, nu este necesar. Dacă vrei să comanzi ceva doar pentru tine, nu include aceste produse printre cele de ambalat cadou, astfel încât acestea vor rămâne neambalate.

Vrei să trimiți cadoul direct destinatarului?

Dacă vrei să faci cuiva o surpriză, putem trimite cadoul în locul tău. Completează adresa destinatarului ca adresă de livrare, la finalul comenzii. Completează adresa ta ca adresă de facturare. Noi ne ocupăm de restul. Comanda se trimite numai la o singură adresă. Dacă dorești să trimiți mai multe cadouri mai multor destinatari, trebuie să creezi câte o comandă separată pentru fiecare.

Când va fi expediat cadoul?

Ne ocupăm cu multă grijă de ambalarea fiecărui cadou. Durata livrării se poate prelungi cu 1 - 2 zile lucrătoare.

Există posibilitatea deteriorării cutiei cadou, în timpul transportului?

Întotdeauna introducem cutia cadou într-o cutie poștală suplimentară, standard, pentru ca pachetul tău frumos ambalat să nu se deterioreze.

Includeți și factura în cutia cadou?

Factura se introduce în colet doar în cazul ridicării personale a acestuia. În caz contrar, trimitem factura prin e-mail, în momentul livrării comenzii tale transportatorului.

Pot fi returnate produsele ambalate cadou?

Da, chiar și în cazul ambalării cadou ai, bineînțeles, dreptul să returnezi produsele. Acest drept se aplică însă doar produselor în sine, nu și serviciului de ambalare cadou.

Serviciul nu este disponibil în prezent?

Avem o echipă specială, care se ocupă cu multă grijă de ambalarea fiecărui cadou. De aceea, numărul de ambalări cadou posibile zilnic este limitat. Poți utiliza acest serviciu a doua zi.

Ambalarea cadou este disponibilă numai on-line?

Serviciul de ambalare cadou este oferit și pe loc, în următoarele magazine:

BUCURESTI:
PROMENADA