Geluri de duș

Filtru
Interval de prețuri

la

Brand
Vezi mai multe
Pentru cine?
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   138
  •   28
  •   16
  •   2
  •   1
Cele mai vândute

Alegeți-vă cel mai bun gel de duș literalmente personalizat. Fie că vă doriți un gel de duș cu ulei, pentru pielea sensibilă, un gel de duș luxos și îmbătător parfumat sau un mic flacon de gel de duș pentru călătorii, la noi găsiți sigur ceea ce doriți. Începeți dimineața cu parfumul dvs. preferat și oferiți pielii o îngrijire de calitate!

Geluri de duș pentru femei

Gelurile de duș parfumate se numără printre produsele pentru duș cele mai îndrăgite de către femei. Spumează bogat și miros minunat, având efecte stimulatoare, înviorătoare, antistres, aromaterapeutice și relaxante – purifică nu doar corpul, ci și mintea.

Gelurile de duș cu efect hidratant, pentru femei vă asigură o piele catifelată după fiecare duș. Dacă vă place să alternați aromele, optați pentru un set de geluri de duș. În vacanță nu uitați să luați, pe lângă crema de plajă, și un gel de duș după plajă!

Nu uitați nici de îngrijirea adecvată a zonei intime! Aceasta merită cu siguranță un gel special pentru igiena intimă, deoarece este mai delicat, mai blând și respectă valoarea naturală a pH-ului.

Geluri de duș pentru bărbați

Un adevăr general valabil este acela că bărbații transpiră mai mult decât femeile și, de aceea, gelurile de duș pentru bărbați miros intens și îndelungat, pentru ca efectul să persiste mult timp după duș. Oferta este dominată de arome proaspete și picante, care vă pun pe picioare dimineața și curăță toate impuritățile seara.

Foarte practic este și gelul de duș 2 în 1 pentru bărbați, adică un gel de duș cu șampon, apreciat nu doar de sportivi, ci și de orice bărbat practic, care nu vrea să aibă baia plină de produse cosmetice.

Geluri de duș pentru pielea sensibilă

Dacă suferiți de mâncărimi persistente după duș, pielea fiind uscată și tensionată, încercați un gel de duș blând, fără parfum, cu efect hidratant. Nu vreți să renunțați la parfum? Atunci încercați un gel de duș natural fără săpun, o cremă de duș sau un ulei de duș. Dacă aveți predispoziție la eczemă atopică, vi se potrivește de minune un gel de duș cu ulei pentru eczemă atopică. Hidratează epiderma în profunzime și o hrănește, fără să o usuce.

Geluri de duș pentru copii

Gelurile de duș pentru copii diferă considerabil de cele pentru adulți. Pielea copiilor este mai fină și mai sensibilă, având nevoie de un gel de duș cu pH neutru și formulă hrănitoare. Cele mai bune geluri de duș pentru copii conțin o proporție mai mare de lapte și de uleiuri naturale.

Adorați gelul de duș cu parfum de cocos, pentru aroma sa exotică? Sau preferați un gel de duș fără parfum? La notino.ro găsiți mereu gelul de duș potrivit! Alegeți dintre sute de produse, de la branduri ca Bioderma, Vichy, Weleda și altele, la prețuri uimitoare.