Iluminatoare și pudre de iluminare

Filtru
Interval de prețuri

la

Pentru cine?
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   49
  •   15
  •   6
  •   2
  •   1
Cele mai vândute

Iluminează-ți tenul, conferindu-i o aură strălucitoare! Iluminatorul conține pigmenți care reflectă lumina. Datorită lor, tenul tău va radia de sănătate!

Cum alegi cel mai bun iluminator

Alege mai întâi consistența dorită: preferi un iluminator lichid, un iluminator pudră, sau practicul iluminator stick? Dacă vrei să dai strălucire doar privirii tale, optează pentru un iluminator pentru conturul ochilor. Ai ales? Perfect! Trecem acum la selectarea nuanței corecte pentru tonul pielii tale. Nuanțele aurii favorizează pielea bronzată. Iluminatorii albi sau sidefați se potrivesc tenurilor mai deschise.

Unde aplicăm iluminatorul

Iluminatorul se aplică pe partea superioară a pomeților, pe contururile nasului, sub sprâncene, în colțurile interioare ale ochilor și deasupra buzei superioare, în arcul lui Cupidon. Pentru un rezultat perfect, aplică întotdeauna un strat subțire, pe care îl întinzi perfect până se topește în piele.

La Notino găsești o paletă largă de iluminatori, de la branduri de succes, cum ar fi Bourjois, Makeup RevolutionPupa sau Artdeco. Alege-l pe cel perfect pentru tine!