Blush

Filtru
Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale
Ratingul
 •   44
 •   12
 •   7
 •   1
 •   3
Cele mai vândute

Descoperiți cele mai bune blush-uri, pentru un aspect sănătos: în culori roz, de piersică, dar și il

Blush-ul, altfel numit și fard de obraz, este un produs care nu poate lipsi din colecția dvs. Acesta se dovedește a fi de-a dreptul miraculos –⁠ nu doar va că conferi tenului dvs. un aspect sănătos, ci, cu ajutorul său, puteți modifica și forma feței sau puteți să vă întineriți optic tenul. Ajunge doar să alegeți blush-ul potrivit și să îl utilizați corect.

Cum să alegem nuanța blush-ului?

Nuanța blush-ului se poate alege în două feluri: ori după culoarea buzelor, ori după nuanța tenului și a părului. În primul caz este ușor –⁠ căutați o nuanță de blush care se aseamănă cel mai mult cu nuanța naturale a buzelor dvs.

În al doilea caz, este necesar să vă țineți de regula de bază: tipurile de ten mai deschise trebuie să își aleagă nuanțe de blush mai deschise, iar tipurile de ten mai închise trebuie să folosească nuanțe de blush mai închise:

 • Blondele: nuanțe roz deschis sau de culoarea piersicii
 • Brunetele: nuanțe aurii și maronii sau burgundy, roșu închis și roz somon
 • Roșcatele: nuanță de caisă sau de nisip

Blush pudră, comparativ cu cel lichid: Pe care să-l alegeți?

Alegerea depinde întotdeauna de tipul tenului. Blush-ul pudră este ideal pentru tenul mixt sau gras, pentru că îl matifiază ușor. Dacă vă luptați cu ten uscat în timpul iernii sau tot anul, atunci alegerea perfectă pentru dvs. este un blush cremos. Acesta va conferi tenului o pată de culoare, fără a accentua imperfecțiunile. În plus, îl puteți folosi și pe post de ruj.

Cu ce să aplicăm blush-ul

Cel mai important este să alegeți pensula pentru machiaj corectă. Blush-ul pudră se aplică, cel mai bine, cu o pensulă mare, cu vârf teșit. Scopul principal este să aplicați doar puțin blush, pentru ca nuanța să fie ușoară și naturală. Prin folosirea pensulei greșite, rezultatul ar arăta fals. Blush-ul cremă trebuie aplicat cu un burete pentru machiaj.

 Cum aplicăm blush-ul?

 1. Trageți gura înăuntru, ca să iasă la iveală pomeții, pe care veți aplica blush-ul.
 2. Dacă forma feței dvs. este mai degrabă lată, aplicați blush-ul în sensul dinspre urechi spre nas, vertical și oblic.
 3. Dacă aveți o față îngustă, aplicați blush-ul în sens orizontal.
 4. Ați aplicat, din greșeală, prea mult blush? Nicio problemă! Ajunge doar să estompați culoarea cu ajutorul unei pensule curate și, eventual, să adăugați și un pic de pudră.

Alegeți-vă, din gama noastră variată, de exemplu, un blush stick practic, o paletă de blush pentru diferite ocazii sau, poate, un blush cremos, cu care veți fi irezistibilă. De asemenea, puteți să dați o șansă și unui iluminator sau unui bronzer.