Burete pentru machiaj

Cele mai vândute

Îți dorești un machiaj perfect? Încearcă machiajul cu ajutorul unui burete pentru fondul de ten! Un burete pentru machiaj de calitate te ajută să camuflezi orice imperfecțiune a tenului, cu un rezultat mult mai natural decât cu folosirea degetelor! În plus, un burete pentru machiaj se poate folosi și la aplicarea pudrei, a fardului de pleoape și a rujului, precum și la conturarea feței!

Cum utilizezi un burete pentru machiaj:

Înainte de utilizare, buretele se scufundă mai întâi în apă, se stoarce și se aplică pe el o cantitate mică de fond de ten. Apoi se tapotează fața cu buretele, până când se formează un strat perfect de fond de ten. Apoi se spumează temeinic buretele, se spală sub jet de apă și se lasă să se usuce.

Cum să alegi un burete pentru machiaj:

Pentru fiecare tip de machiaj se potrivește un alt burete. Pentru aplicarea fondului de ten, este adecvat un burete în formă de ou sau un beauty blender. Pentru aplicarea pudrei se folosește un burete circular sau așa-zisa lebădă. Iar pentru fardarea suprafețelor mai mici și a locurilor greu accesibile sunt apreciați bureții mici, cu cele mai variate forme. Rămâne doar să alegi!