Par gras

Ai ales
  • Păr gras
Filtru
Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   47
  •   11
  •   10
  •   2
  •   1
Cele mai vândute

Suferiți de păr gras? Scăpați din caruselul spălărilor zilnice și al ascunderii părului într-o coadă. Cunoaștem soluții mai eficiente!

Cum să nu avem părul gras? În afară de stres și de dezechilibre hormonale sau alimentare, cauza poate fi și utilizarea cosmeticelor pentru păr neadecvate. Așadar, alfa și omega trebuie să fie alegerea unui șampon pentru păr gras adecvat, care suprimă îngrășarea părului și îi conferă aerisire și volum.

Îngrijirea recomandată pentru părul gras

Masați delicat șamponul pentru păr gras în scalp, cu mișcări circulare. Nu frecați părul și nu apăsați pe scalp. Părul se clătește cu apă călduță sau rece. Apa rece ajută la închiderea porilor scalpului, ceea ce reduce și îngrășarea părului.

Dacă aveți părul extrem de gras, experții recomandă să vă antrenați părul, prin prelungirea intervalelor dintre spălări. Cu cât vă spălați mai des pe păr, cu atât mai mult sebum va produce scalpul!

Dar, cum camuflăm părul gras fără a-l spăla sau a-l ascunde într-un coc? Încercați un șampon uscat. După aplicare, părul dvs. devine aerisit și frumos, ca proaspăt spălat!

Ce ajută părul gras, în afara șamponului?

Ce ne facem cu părul gras, când numai șamponul nu este suficient? Aplicați o dată sau de două ori pe săptămână o mască pentru păr gras. Masca de păr pentru păr gras revitalizează părul și eliberează scalpul de sebumul în exces.

Scalpul gras reacționează pozitiv și la exfoliantul pentru scalp, care eliberează pielea de impurități și de resturile produselor de styling. În ambele cazuri, ameliorarea este vizibilă de la prima aplicare!

Mătreața grasă și pruritul

Părul gras este adesea însoțit de o mătreață grasă. Ambele se tratează cu un șampon pentru mătreață grasă, care înlătură scuamele unsuroase și previne formarea mătreții, timp de câteva săptămâni.

Dacă suferiți de prurit, încercați un șampon pentru păr gras, cu vitamina E, care regenerează și calmează scalpul. O soluție alternativă ar fi șampoanele naturale pentru păr gras. Pe lângă faptul că liniștesc scalpul iritat, parfumează minunat părul!

La notino.ro găsiți, la prețuri uimitoare, cele mai bune preparate pentru păr gras, de la Kérastase, Matrix și de la alți specialiști în îngrijirea părului!