Batiste Fragrance Blush șampon uscat pentru volum și strălucire

12×
Batiste Fragrance Blush șampon uscat pentru volum și strălucire
Batiste Fragrance Blush șampon uscat pentru volum și strălucire
50 ml
7RON

14,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BTS1853 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Batiste Fragrance Blush
Caracteristici

Chiar și un păr nespălat poate fi frumos și parfumat. Vorbim de părul dvs. Șamponul uscat, pentru volum și strălucire, Batiste Fragrance Blush, ar trebui să fie nelipsit dintre produsele dvs. de frumusețe. Vă poate salva din genul de situație când aveți nevoie ca părul să arate proaspăt spălat, dar aveți maximum 5 minute la dispoziție.

Folosirea acestuia este extrem de simplă. Pulverizați-l la rădăcina părului, masați ușor și gata. Coafura dvs. arată mai voluminoasă și miroase frumos, datorită parfumului floral. Îl veți aprecia atât acasă, cât și în călătorii. Nu va mai trebui să vă preocupați cum și unde vă veți spăla părul.

Caracteristici:

  • ideal pentru înviorarea părului între 2 spălări
  • curăță sebumul în exces
  • conferă părului textură și volum
  • înviorează și parfumează plăcut părul
  • lasă o senzație de păr curat
  • cu parfum floral plăcut

Aplicare:
Agitați energic doza de șampon uscat și pulverizați spre rădăcini, de la aproximativ 30 cm. Masați blând cu degetele, pieptănați și aranjați părul ca de obicei.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Controlul sebumului excesiv
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr gras

Despre brand Batiste

Șampoanele uscate Batiste oferă un ajutor imediat părului dumneavoastră. Revitalizează rapid și comod părul obosit și tern și îi conferă un aspect lejer și un parfum proaspăt. De acum înainte nu mai trebuie să suferiți din cauza părului gras sau a coafurii fără volum între două spălări! Șampoanele Batiste vă asigură un păr curat, proaspăt și voluminos, oricând și oriunde! Este suficient să pulverizați șamponul Batiste pe păr, să masați uşor și să continuați coafarea obișnuită. Obțineți în câteva minute un păr curat și frumos, cu un volum elegant.
Firma britanică Batiste vă oferă o paletă largă de șampoane uscate, dintre care îl puteți alege uşor exact pe acela care vi se potrivește. Șampoanele uscate Batiste sunt oferite în variante speciale pentru blonde şi brunete, precum și pentru părul vopsit. Vă vor fermeca și prin aromele de fructe sau florale, pline de prospețime. Nu vă stricați buna dispoziție datorită coafurii fără volum! Oferiți părului un aspect proaspăt în câteva minute, datorită șampoanelor uscate Batiste!

Rating Batiste Fragrance Blush12