Treci la conținutul principal

Rutina de îngrijire a tenului

 Curățarea tenului, aplicarea serului, apoi a cremei. Începeți și încheiați fiecare zi cu un scurt ritual, pentru un ten frumos și sănătos. Răspunsul la întrebarea cum să avem un ten frumos este mai simplu decât credeți. La fel cum vă spălați pe dinți dimineața și seara, includeți și curățarea și hidratarea tenului în rutina zilnică. Alegeți cosmetice dedicate tenului dvs. și deprindeți cei patru pași de bază, pentru a vă îngriji tenul.  

Pasul 1 - Curățare și demachiere

O demachiere și o curățare atente reprezintă baza îngrijirii zilnice a tenului. Fără acestea, tenul dvs. nu poate absorbi nutriția necesară, iar dvs. veți suferi în curând datorită porilor astupați.

 Demachiantul se alege în funcție de tipul de ten. Tenul gras sau mixt apreciază un gel de curățare lavabil cu apă. Tenul uscat și sensibil se va simți confortabil dacă este șters cu un tampon cosmetic, îmbibat în lapte sau în ulei demachiant. Finalizați curățarea cu o loțiune tonică - și trecem la pasul al doilea.

Totul pentru curățare și demachiere  

întregul text ascundeți textul

Pasul 2 - Exfoliantul și masca

Este indicat să includeți exfoliantul și masca în rutina dvs. zilnică de îngrijire, cel puțin o dată pe săptămână. Începeți prin a folosi exfoliantul pentru înlăturarea celulelor cutanate moarte, vascularizarea tenului și accelerarea regenerării acestuia. Aplicați-l pe tenul umed, masați cu ușoare mișcări circulare și apoi clătiți. 

 Apoi, folosiți o mască cu un conținut crescut de substanțe active, care oferă tenului îngrijire maximă. Alegeți tipul de mască facială în funcție de nevoile reale ale tenului dvs. Tenul dvs. necesită mai multă hidratare sau v-ar ajuta mai mult o mască neagră, pentru curățarea tenului problematic?

Descoperiți cel mai potrivit exfoliant și cea mai bună mască

întregul text ascundeți textul

Pasul 3 - Serul pentru ten

Serul are o consistență mai lejeră decât o cremă clasică și, de aceea, pătrunde mai profund în straturile pielii. Pregătește tenul pentru aplicarea cremei și multiplică efectele sale pozitive.
 
 Folosind vârfurile degetelor, tapotați delicat serul pe pielea curată și dați-i timp suficient pentru absorbție. 
 
De-abia după aceea puteți începe ultimul pas din rutina dvs. zilnică.
 

Descoperiți cel mai potrivit ser pentru ten

întregul text ascundeți textul

Pasul 4 - Crema pentru ten

Matifiantă pentru tenul gras, calmantă pentru tenul sensibil și antirid pentru tenul matur. Crema hidratează, hrănește, dar și combate imperfecțiunile tenului, cum ar fi acneea sau petele pigmentare. Este suficient să alegeți atent crema potrivită, în funcție de vârstă, de probleme sau de tipul de ten.
 
Crema se aplică seara și dimineața pe față, pe gât și pe decolteu. Seara aplicăm crema de noapte, care regenerează și hrănește tenul, iar dimineața crema de zi, care iluminează tenul, îl protejează față de influențele mediului și îl pregătește pentru machiaj. Completați rutina cu o cremă specială pentru zona ochilor și un balsam de buze, ca să savurați senzația unui ten frumos, sănătos și strălucitor!
 

Descoperiți cea mai potrivită cremă pentru ten

celý text skrýt text

întregul text ascundeți textul