Treci la conținutul principal

MEDIBLANC

MEDIBLANC

Îngrijire profesională în domeniul igienei dentare, formule revoluționare și rezultate excepționale - MEDIBLANC vă garantează întotdeauna senzația dinților perfect curați și o protecție fiabilă a cavități bucale.

Rețetele inovatoare ale pastelor de dinți MEDIBLANC au fost dezvoltate pentru toate tipurile de periuțe de dinți și toate categoriile de vârstă. Nu conțin peroxid sau fluor, iar spumarea și abraziunea sunt reduse. Excepțional este procentul ridicat de hidroxiapatită, un mineral 100 % natural, care alcătuiește 97 % din smalțul dentar și până la 70 % din dentină. Încorporarea sa în pasta de dinți accelerează semnificativ remineralizarea naturală a dinților și, spre deosebire de fluor, vindecă și fisurile mai adânci, până la dentină. Înglobează proteinele bacteriilor din placa dentară, facilitând eliberarea acesteia de pe smalț.

Utilizarea corectă și regulată a pastelor de dinți MEDIBLANC ajută la reducerea sensibilității dentare și la o albire maximă a smalțului. Oferiți-vă senzația unor dinți perfect curați, în fiecare zi.

întregul text ascundeți textul