ELECTRICE

Filtru
Recomandat

Ce fel de aparate electrice oferim?

Coafuri trendy, dinți albi strălucitori, epilare netedă și un ten curat, fără cusur? Notino.ro oferă aparate electrice de calitate, de la cele mai renumite branduri, pentru un look absolut perfect.

Vrei bucle bogate, un păr neted și strălucitor sau o tunsoare scurtă? Cu ondulatoareleuscătoarele și aparatele noastre de tuns, vei avea, într-un timp minim, un stil îngrijit, în tendințe și, mai ales, care-ți stă bine.

Pentru o piele perfect netedă, fără un singur fir de păr, oferim epilatoare pentru față și corp și aparate de ras cu baterii sau cu alimentare la rețea. Bărbații găsesc la noi aparate de tuns părul facial, pentru o barbă modernă și precis ajustată, precum și aparate de tuns părul din nas, pentru un look absolut perfect.

Pentru un zâmbet alb strălucitor, încearcă o perie de dinți electrică, cu diverse capete interschimbabile. Și nu uita nici de îngrijirea tenului. Peria facială curăță perfect tenul, care devine mai luminos ca niciodată.

Alege din selecția noastră largă de aparate electrice pentru bărbați și femei, de la branduri de top ca Philips, BraunBaByliss și Foreo, la prețuri uimitoare, pentru a beneficia, rapid și eficient, de îngrijire și frumusețe.