Treci la conținutul principal

Despre noi

Noi, cei de la Notino credem că frumusețea ar trebui să fie accesibilă oricui, pentru că aduce încredere și schimbări pozitive în viața fiecăruia. Oamenii care se simt mai frumoși își ating mai ușor obiectivele și, la rândul lor, fac lumea din jur mai frumoasă.


Suntem deja cu voi de 17 ani

Călătoria noastră a început în anul 2004 în Republica Cehă. De la începutul activității noastre, obiectivul principal a fost să facem Europa mai frumoasă. Toți cei 16 milioane de clienți mulțumiți, sunt dovada că ne îndreptăm într-o direcție bună. În același timp este și un mare angajament. Un angajament care trebuie îmbunătățit zi de zi, alegerea produselor de calitate superioară și livrarea acestora cât mai repede posibil creând experiențe de neuitat la cumpărături. Angajamentul de a continua împreună pentru a face frumusețea mai accesibilă. Cu fiecare ocazie. Oriunde în lume.


O selecție variată de parfumuri și produse cosmetice întotdeauna la prețuri excelente

În ultimii 17 ani, mulțumită vouă am devenit magazinul online cu o selecție variată de parfumuri și produse cosmetice. Astăzi, puteți alege dintre 82.000 de produse unice de la 1.500 de branduri globale sau locale. Lucrăm constant pentru a vă oferi oferte noi și mai bune în fiecare zi. Doar anul trecut, ați cumpărat de la noi 55 de milioane de produse.
Vizitați-ne în magazinele noastre

Nu mai suntem doar un magazin online. Treptat, ne extindem rețeaua de magazine fizice de vânzare, unde consultanții noștri de frumusețe vă vor sfătui întotdeauna cu privire la selecția produselor și vă vor prezenta noutăți sau produsele bestseller cele mai vândute. De la început am încercat să fim în pas cu tehnologia. Astăzi o folosim în magazine și conectăm lumea cumpărăturilor online cu o experiență personală de neuitat. Puteți găsi magazinele noastre în capitalele sau orașele mari din România, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Ungaria, Austria, Bulgaria și Ucraina.


Expediem până la 140.000 de colete pe zi

Încercăm mereu să vă oferim cele mai potrivite produse. În același timp, obiectivul nostru este să vă ajungă în siguranță și cât mai repede. Datorită tehnologiilor proprii, logistică perfectă și centru de distribuție perfect gestionat, comanda este în medie de două ore pe drum. Suntem capabili să gestionăm până la 140.000 de comenzi pe zi. Anul trecut am livrat 12 milioane de comenzi.


Suntem întotdeauna aici pentru voi

De la început, satisfacția clienților a fost întotdeauna prioritatea noastră. Peste 1.300 dintre angajații noștri lucrează în fiecare zi pentru ca totul să funcționeze perfect. Vorbim 19 limbi și muncim 7 zile pe săptămână, așa că vă putem ajuta în orice moment cu selectarea produselor sau cu rezolvarea problemelor tehnice.

Pentru noi, clienții sunt întotdeauna pe primul loc. Adesea, și noi pentru ei

În Republica Cehă și Slovacia ne-ați premiat în competiția ShopRoku ca fiind magazinul online de cea mai bună calitate în diverse discipline, și am câștigat și Premiul de Popularitate în categoria Frumusețe și Sănătate. Suntem, de asemenea, cel mai popular magazin online din categoria Frumusețe și Sănătate și în Ungaria, și cel mai bun magazin online de beauty din competiția Ranking Zaufanych Sklepów din Polonia.