Aparat de ras

Cele mai vândute

Bărbieriți-vă repede, ușor și cu mare precizie. La notino.ro veți găsi cele mai bune aparate de ras cu lame și aparate de ras cu cap flexibil, dar și cele de unică folosință, pentru bărbieritul umed, de la Gillette, Wilkinson Sword, Captain Fawcett și multe alte branduri celebre.

Ce aparat de ras manual pentru bărbați este potrivit pentru dvs.?

  • Aparat de ras de unică folosință: Aparatele de ras de unică folosință sunt perfecte pentru cei care nu se rad des și nu vor să investească mulți bani în aparatele de ras cu lame sau în brici. În plus, acestea nu cântăresc mult, nu ocupă spațiu și nu necesită multă îngrijire.
  • Aparat de ras cu lame: Aparatul metalic cu lame se folosește împreună cu spuma de ras. Acest aparat vă va bărbieri cu multă precizie, iar fața dvs. va fi perfect netedă. Cele de calitate premium reușesc și să înlăture celulele moarte ale pielii! O lamă de ras se poate folosi de 5 până la 7 ori.
  • Aparat de ras cu cap flexibil: Aparatele de ras pentru bărbați, cu brici de rezervă au un design practic și, mulțumită capului lavabil, vor rade în orice loc. Aparatul de ras va rezista ani buni, în schimb, capul va trebui să fie înlocuit după câteva săptămâni.

Cum este corect să vă bărbieriți, în patru pași

  1. Umeziți-vă fața cu apă caldă și aplicați săpun, spumă sau gel de ras. Așa aparatul de ras manual va aluneca mai ușor pe fața dvs.
  2. Bărbieriți-vă cu mișcări ușoare și delicate. Începeți cu locurile mai sensibile, gâtul și bărbia și, abia după aceea, bărbieriți-vă pomeții și mustața.
  3. Nu uitați să clătiți, din când în când, briciul aparatului de ras și, dacă este nevoie, nu vă temeți să aplicați încă un strat de spumă pentru bărbierit.
  4. Apoi aplicați, pe fața bărbierită și clătită cu apă, cremă hidratantă sau aftershave.

Nu v-a impresionat nici aparatul de bărbierit cu lame, nici cel de unică folosință? Sunt și alte metode pentru a obține o față netedă. Încercați aparatul de ras electric, care va îndepărta eficient barba - sau aparatele de ras cu lame clasice, pentru cei mai conservatori.