Farduri de ochi

Filtru
Interval de prețuri

la

Pentru cine?
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   133
  •   36
  •   10
  •   3
  •   5
Cele mai vândute

Farduri de ochi - Palete cu farduri de ochi

Fardurile de ochi accentuează frumos culoarea ochilor, pentru o privire inconfundabilă! Cu o paletă de farduri de ochi, puteți deveni cu ușurință expertă în umbrirea ochilor. Dacă doriți farduri practice pentru călătorii sau poșetă, alegeți umbre de pleoape sub formă de creion sau rezerve mono ușor de combinat. Dacă purtați lentile de contact, veți aprecia fardurile de ochi lichide sau cremoase. Iar, dacă prognoza meteo pentru întâlnirea sau pentru interviul de mâine anunță ploaie, vă salvează fardurile de ochi rezistente la apă.

După alegerea tipului corect de fard de pleoape, bătălia este doar pe jumătate câștigată. Un rol decisiv îl are nuanța, pe care o selectați în funcție de tipul dvs. cromatic și de culoarea ochilor. Cheia succesului constă în opoziția dintre culoarea fardurilor de ochi și culoarea ochilor, așa-numitul contrast.

Dacă visați la un aspect îngrijit și natural, încercați palete de farduri de ochi nude. Se potrivesc tuturor ochilor, fără excepție! La o petrecere unde doriți să fiți în centrul atenției, folosiți farduri de ochi cu sclipici sau intens colorate.

Ce farduri de ochi se potrivesc ochilor dvs.?

Farduri de ochi pentru ochi albaștri

Ochii albaștri au de unde alege! Ochii albastru deschis arată uimitor cu umbre de pleoape maro închis, roz deschis sau mov. Ochii de culoarea cerului ies în evidență datorită fardurilor metalice. Iar pentru ochii verzi-albaștri sunt ideale fardurile de ochi de culoarea caisei.

Farduri pentru ochii verzi

Ochilor verzi le stă cel mai bine cu umbre violet. Dacă violetul nu este culoarea dvs., încercați culori mai deschise, cum ar fi roz, crem sau argintiu. Un efect luminos obțineți și cu nuanțe de un albastru intens. Pentru petrecere, un auriu metalizat reprezintă alegerea ideală.

Farduri de ochi pentru ochi căprui

Pentru ochii căprui, fardurile bej, verzi sau de culoarea caisei sunt cea mai bună alegere. Dați prioritate nuanțelor intense sau deschise, care accentuează ochii. Seara, apelați la umbre fumurii.

Farduri pentru ochii cenușii

Ochii cenușii sunt rari, de aceea merită admirați! Arată bine machiați cu umbre intense sau cu sclipici. Încercați seara farduri de ochi în nuanțe de auriu, iar peste zi, nuanțe de mov sau de portocaliu.

 Cum aplicăm fardul de ochi - sau 3 reguli pentru un rezultat uimitor

  1. Lucrați cu maximum 3 nuanțe de farduri de ochi.
  2. Aplicați nuanțe închise la colțul exterior al ochiului și deschideți culoarea treptat spre interior.
  3. Înainte de machiajul ochilor, aplicați baze sub fardul de ochi, pentru ca umbrele de pleoape să reziste cât mai mult timp.

Pentru o mare varietate de culori, încercați notino.ro, unde găsiți farduri de ochi de calitate și palete de farduri de ochi, de la branduri de renume mondial, ca NYX Professional Makeup, MAC Cosmetics, Makeup Revolution și multe altele!