Placă de păr

Cele mai vândute

Păr complet drept - sau poate bucle? Cu o placă de calitate bună puteți avea ambele opțiuni! Alegeți-vă cele mai bune plăci de păr cu aburi, cu funcție ionică sau din ceramică și bucurați-vă de o coafură splendidă.

Cum să alegem placa de păr ideală?

Între plăcile de păr există multe diferențe. De multe ori, depinde de material, dar și de proprietățile sale.

Plăci de păr, în funcție de materialul plăcuțelor

 • Placa de păr ceramică este potrivită pentru toate tipurile de păr, mulțumită plăcuțelor sale, care se încălzesc uniform și, de aceea, temperatura plăcii nu va fluctua.
 • Placa de păr cu suprafață de titan va face față și temperaturilor ridicate. În plus, este rezistentă la zgârieturi. De asemenea, aceasta se încălzește foarte repede și împiedică electrizarea părului.
 • Placa de păr cu turmalină hidratează părul în timp ce îl îndreaptă. De aceea, aceasta este perfectă pentru părul creț sau deteriorat, care necesită o îngrijire mai profundă.

Plăci de păr în funcție de proprietăți

 • Placa de creponat conferă un volum nemaipomenit oricărei coafuri terne.
 • Placa de întins părul, cu aburi netezește părul într-un mod delicat și împiedică deshidratarea sa.
 • Placa de întins părul, cu funcție ionică împiedică electrizarea părului pe durata folosirii. În plus, aceasta conferă părului o strălucire sănătoasă.
 • Periile electrice oferă atât avantajele periilor de păr clasice, cât și cele ale plăcilor de păr. Acestea ridică firul de păr în sus, de la rădăcini, îl netezește și, în același timp, îi conferă volum.
 • Plăcile de păr ondulatoare sunt deseori curbate. Mulțumită acestui design, ele pot crea bucle regulate și alunecă ușor pe păr.
 • Placa de întins părul mini nu ocupă mult loc în bagaj și, de aceea, este perfectă pentru călătorii, pentru ca dvs. să arătați tot timpul perfect coafată.
 • Ondulatorul și placa de întins părul 2in1 poate să întindă părul și să creeze bucle superbe. Un alt avantaj este că acesta nu va ocupa mult loc în baie.
 • Placa de întins părul ultrasonică tratează părul în timpul îndreptării; de aceea, este potrivită și pentru păr foarte deteriorat.

Ați auzit deja despre placa de păr cu cheratină?

Suntem siguri că ați auzit deja de denumirea de cheratină. Aceasta face parte din structura de bază a părului și rolul său este să regenereze părul și să-l hrănească. Însă, știați că, la notino.ro, veți găsi și plăci de păr, cu cheratină, care au aceleași efecte benefice precum cheratina naturală? Plăcuțele sale sunt infuzate cu cheratină și, de aceea, aceasta netezește părul și îi conferă o strălucire sănătoasă. Placa de păr, cu cheratină, este alegerea perfectă și pentru cei care vor să evite electrizarea și deshidratarea părului.

Tot nu sunteți sigură ce placă ar fi ideală pentru dvs.? Inspirați-vă din articolul nostru Cele mai bune plăci de păr! Însă, nu uitați ca, înainte de folosirea oricărei plăci pentru păr, să utilizați produse pentru protecția termică.