Îngrijire fără clătire

Filtru
Interval de prețuri

la

Brand
Vezi mai multe
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   216
  •   61
  •   22
  •   8
  •   9
Cele mai vândute

Protejați-vă părul de efectele negative ale mediului! Îngrijirea fără clătire pentru păr, vă îngrijește părul, îl face să strălucească și îl protejează de frig și de căldură. Este ideal să folosiți îngrijirea fără clătire și înainte de folosirea uscătorului de păr sau a plăcii de întins părul. Veți găsi o selecție largă de produse de îngrijire fără clătire în oferta notino.ro: balsam fără clătire, CC cremă de păr, balsam spray sau produse pentru îngrijire netedă a părului.

Nu uitați să încercați și uleiul de argan pentru păr, care are o serie de efecte benefice datorită conținutului ridicat de vitamine E, B5 și acizii grași mai mari: hrănește și hidratează părul, restabilește strălucirea și previne ruperea părului.

Alegeți dintr-o gamă largă de produse pentru îngrijirea părului fără clătire de la notino.ro! Oferim numai produse de calitate de la branduri de renume cum ar fi, Argan Oil, L'Oréal Professionnel, Kérastase sau Avon. Vă expediem exclusiv toate produsele cosmetice comandate sau le puteți ridica personal din magazinele noastre fizice din București.