Creion de ochi

Filtru
Cele mai vândute

Creioane kohl, albe și rezistente la apă

Accentuați-vă privirea cu cel mai bun creion de ochi! Fie că sunteți în căutarea unui creion alb, care să vă lumineze privirea, a unui creion de ochi kohl pentru machiaj fumuriu sau a unui creion rezistent la apă pentru vreme ploioasă, la noi sigur aveți de unde alege.

Cum alegem creionul de ochi?

Importantă este duritatea creionului. Creionul de ochi clasic, cu mină tare înlocuiește clasicele contururi de ochi și permit trasarea unor linii precise. Din contră, creionul kohl pentru ochi are mina moale, se întinde mai ușor și se poate folosi la machiajul fumuriu. De asemenea, contururile trasate cu creionul kohl sunt mai intense și mai rezistente.

Mergeți la ștrand sau ieșiți pe ploaie? Apelați la un creion de ochi rezistent la apă, care nu se șterge nici cu apă, nici cu lacrimi. Completați-l cu un rimel rezistent la apă și obțineți un machiaj care nu vă lasă la greu. Pentru ochi sensibili, alegeți un creion hipoalergenic pentru ochi, care nu conține substanțe cu potențial iritant.

Culorile creioanelor de ochi

După ce v-ați hotărât ce tip de creion de ochi vă convine cel mai bine, urmează alegerea culorii:

  • Creionul negru de ochi este o alegere clasică. Cu creionul potrivit, veți crea ochi încântători, la o singură trecere.
  • Creionul maro accentuează ochii mai mult decât cel negru. Obțineți un aspect mai natural și este potrivit, de exemplu, pentru blonde.
  • Creionul de ochi alb mărește optic ochiul. Folosiți-l, de exemplu, în colțul interior al ochiului, sau ca linie de-a lungul pleoapei inferioare.
  • Creioanele de ochi roz, verzi sau albastre vă ajută să experimentați și să dați frâu liber fanteziei. Visați la un machiaj colorat, dar vă lipsește creionul potrivit? Cu ajutorul unei pensule înguste de machiaj, trasați linia folosind farduri de ochi colorate.

De care produse nu vă puteți lipsi?

Conturul precis este baza machiajului! Nu uitați de ascuțitoarea pentru creionul de ochi, cu care obțineți un vârf suficient de ascuțit. În oferta noastră găsiți și creioane de ochi cu ascuțitoare proprie.

Alegeți-vă un nou creion de ochi de la Clinique, de la Rimmel sau de la Bourjois și bucurați-vă de un machiaj impecabil, cu care sigur vă veți impresiona anturajul!