Max Factor Kohl Pencil eyeliner khol

3×
Max Factor Kohl Pencil eyeliner khol
Max Factor Kohl Pencil eyeliner khol
culoare 020 Black 1.3 g
21RON

21,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: MXF0126 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 14.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 14.05.2021

Descriere Max Factor Kohl Pencil
Caracteristici

Fascinați dintr-o privire. Creionul cu cărbune pentru ochi Max Factor Kohl Pencil permite conturarea ochilor în câteva secunde. Vârful moale permite crearea facilă a unor linii fine și expresive. Rămâne la alegerea dvs. dacă accentuați întregul contur al ochiului, dacă trasați o linie doar pe pleoapa superioară sau creați un efect de machiaj fumuriu.

Caracteristici:

  • vârful moale al creionului permite o aplicare facilă și comodă
  • textura nu se întinde și permite un machiaj rapid și fără greșeală
  • vârful se întreține simplu, prin ascuțire

Mod de aplicare:
Trasați conturul cu vârful creionului, de la colțul interior până la colțul exterior al ochiului. Estompați ușor linia, pentru efectul de ochi fumurii. Când vârful se tocește, folosiți ascuțitoarea.

Caracteristici

Culoare
negru

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine poloneză, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Kohl Pencil3