Parfumuri Hugo Boss

Despre brandul Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

întregul text ascundeți textul

Recomandat

Hugo BOSS: Fiți boss-ul propriului stil

Greu ați găsi astăzi pe cineva care să nu cunoască brandul Hugo Boss. În cei aproape 100 de ani de existență, Hugo Boss a devenit, dintr-o firmă mică cu 20 de croitorese, un leader în lumea high-end couture și a parfumului. Hugo Boss are astăzi aproape 15.000 de angajați, în peste 127 de țări.

Hugo Boss și-a subordonat portofoliul larg de creații și calitatea lor de excepție crezului său, care promite că toți clienții Hugo Boss vor fi îmbrăcați perfect, în orice moment și pentru orice situație. Indiferent că vorbim despre un costum Hugo Boss, despre pantofi Hugo Boss, despre parfumuri pentru bărbați sau pentru femei, toate articolele de modă marca Hugo Boss se potrivesc perfect clienților. Know-how-ul brandului Hugo Boss este concentrat în orașul Metzinger, unde a început povestea sa.

Rădăcinile brandului Hugo Boss

Hugo Ferdinand Boss s-a născut pe data de 8 iulie 1885, al cincilea copil al lui Heinrich Boss și al soției sale Luise, care aveau propriul magazin de lenjerie. În 1924, designerul Hugo Boss și-a deschis propria fabrică de confecții. Angaja între 20 și 30 de croitorese, iar producția brandului Hugo Boss s-a concentrat pe un asortiment de îmbrăcăminte complet.

În pofida tuturor evenimentelor mondiale care au afectat și au definit brandul de-a lungul anilor, Hugo Boss a rezistat până în zilele noastre. Prezentul este, în orice caz, cel care face din Hugo Boss ceea ce este și ceea ce oferă astăzi clienților săi.

Hugo Boss ca HUGO și BOSS

Până în primăvara anului 2018, puteați găsi ochelarii, parfumurile, ceasurile, hainele, costumele, dar și papucii Hugo Boss sub același logo și brand Hugo Boss. Începând cu primăvara anului 2018, portofoliul Hugo Boss s-a divizat în brandurile BOSS și HUGO. Ambele oferă îmbrăcăminte, accesorii și parfumuri, care respectă aceleași standarde de înaltă calitate ale brandului Hugo Boss. Divizarea satisface mai bine dorințele grupului țintă, pe care se concentrează colecțiile. Care dintre ele vă atrage mai mult?

Hugo. Boss.

Brandul BOSS oferă cu precădere ținute luxoase de business, dar și moda pentru timpul liber, pentru bărbați și femei poate fi găsită sub marca BOSS. Ceasurile, rochiile, parfumurile Hugo Boss BOSS și toate celelalte articole din portofoliul BOSS se disting prin gradul ridicat de sofisticare, prin calitate și prin designul de lux.

Pentru oricine preferă să dicteze direcția decât să o urmeze, Hugo Boss oferă colecția HUGO. Abordarea curajoasă și stilul casual sunt reflectate nu doar de moda pentru fiecare zi, ci și de parfumurile pentru femei Hugo Boss HUGO, de ceasuri sau de pantofii de tenis. Hugo Boss HUGO atrage, în primul rând, clienții mai tineri.

Parfumurile Hugo Boss

Atât în categoria Hugo Boss BOSS, cât și Hugo Boss HUGO, găsim parfumuri pe treapta cea mai de sus a preferințelor consumatorilor. Loțiunea după ras sau deodorantul Hugo Boss sunt completate de parfumurile Hugo Boss EDT și EDP.

Parfumuri HUGO BOSS pentru bărbați

Colecția de parfumuri Hugo Boss BOSS Bottled a devenit emblematică printre parfumurile pentru bărbați. Best-seller este apa de toaletă Hugo Boss Bottled, pe baza căreia a apărut o serie întreagă de alte variante. Hugo Boss Bottled Night, Hugo Boss Bottled Intense, Hugo Boss Bottled Unlimited și variantele Tonic sau Oud au devenit preferatele bărbaților din întreaga lume.

Din colecția BOSS Bottled nu lipsesc nici loțiunile după ras și deodorantele. Setul cadou Hugo Boss devine astfel, cu siguranță, un cadou perfect pentru orice bărbat modern.

În fruntea unei alte game de mare succes de la Hugo Boss, care a cucerit simțurile bărbaților, se află apa de toaletă Hugo Boss BOSS The Scent. Seducătorul parfum cunoaște, de asemenea, diverse variante, cum ar fi Boss The Scent Private Accord, apa de parfum mai intensă Boss The Scent Absolute și Boss The Scent Intense.

Parfumurile Hugo Boss se regăsesc și în arsenalul de seducție al generațiilor mai tinere, cărora le sunt destinate parfumurile Hugo Boss HUGO. Vă puteți găsi parfumul ideal în colecțiile Hugo Boss HUGO Man, HUGO Just Different, HUGO Reserved sau HUGO Iced.

Parfumuri Hugo BOSS pentru femei

Parfumurile pentru femei Hugo Boss sunt un simbol al luxului, la fel ca și parfumurile Hugo Boss pentru bărbați. Parfumurile Hugo Boss BOSS Ma Vie au fermecat femeile cu finețea și eleganța lor. De o imensă popularitate se bucură nu doar apa de parfum, ci și apa de toaletă BOSS Ma Vie, așa că nu e de mirare că fac parte dintre creațiile emblematice ale lumii parfumurilor. Boss The Scent For Her este o altă gamă integrată, care a devenit un bestseller împreună cu omologul său masculin, Boss The Scent For Him.

Întreaga colecție se caracterizează printr-o senzualitate irezistibilă: de la prima și unica apă de parfum Boss The Scent, la versiunile mai profunde și mai intense Boss The Scent Absolute și Boss The Scent Intense, până la expresia supremă a dorinței, apa de parfum Boss The Scent Private Accord. Orice parfum Hugo Boss veți alege, va fi întotdeauna fie un răsfăț pentru dvs., fie un cadou perfect pentru cei dragi.