Hugo Boss BOSS The Scent deostick pentru bărbați

5×
Hugo Boss BOSS The Scent deostick pentru bărbați
Hugo Boss BOSS The Scent deostick pentru bărbați
Economisiți
119RON

Economisiți 41%
75 ml
70RON

93,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: HUG4413 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 11.04.2021

Descriere Hugo Boss BOSS The Scent
Compoziție

Păstrați-vă prospețimea și senzualitatea, chiar și în zilele cele mai solicitante. Deodorantul stick pentru bărbați Hugo Boss BOSS The Scent, cu parfum irezistibil, compus din tonuri exotice de ghimbir și de fructe afrodisiace de maninka, cu un accent magnetic de piele, devine accesoriul indispensabil al oricărui bărbat elegant și acompaniază perfect apa de toaletă din aceeași linie.

Seduceți-vă anturajul nu doar cu farmecul, ci și cu parfumul personal. Aplicați dimineața deodorantul stick pe axila uscată și în orice moment al zilei, după cum este necesar.

Caracteristici:

  • completează perfect apa de toaletă Hugo Boss BOSS The Scent
  • menține axilele proaspete și parfumate
  • are o consistență practică, ușor de aplicat
  • parfumul se dezvoltă pe tot parcursul zilei

Compoziție

Tipul ambalajului
deodorant stick

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS The Scent5