Treci la conținutul principal

Produse de marcă originale

Notino vinde originale

Toate produsele comercializate de noi, provin numai de la distribuitori autorizați. Acest lucru ne permite să avem acces la produse originale, de cea mai bună calitate. Parfumurile disponibile în magazinul nostru, provin de la aceeași distribuitori de la care se aprovizionează și magazinele fizice pe care le puteți vizita personal.

Existăm pe această piață încă din anul 2004 și am deservit zeci de mii de clienți până acum. Ne-am aprovizionat numai cu produse originale încă de la început. Orice altă practică ar fi împotriva codurilor noastre de etică. Longevitatea companiei noastre și dezvoltarea continuă, a fost posibilă doar prin prisma calității serviciilor și produselor oferite de noi. Suntem o companie prezentă şi respectată în 24 de state Europene.

Avem toate certificăriile de garanţie a calităţii, cât şi acorduri ferme cu instituţiile statului şi producătorii, drept urmare clienții noștri pot beneficia de confortul unei alegeri sigure întotdeauna.

Ca o garanţie suplimentară a calităţii produselor noastre putem furniza, de asemenea, recomandările partenerilor noștri. Produsele noastre sunt cerute de către parteneri de încredere, la fel de preocupaţi de calitate şi autenticitate:

  • o serie de magazine fizice locale (nu online) aflate pe teritoriul ţărilor în care activăm;
  • companii aeriene, care vând produsele noastre la bordul aeronavelor;
  • instituții media prestigioase (site-uri, reviste, radiouri și televiziuni), care le utilizează sub formă de cadouri la concursuri, etc.

Fiind printre primii din clasament în acest domeniu, am devenit membri ai Asociaţiei Pentru Comerţul Electronic (APEK). Această organizaţie, care este implicată în dezvoltarea comerţului electronic în Cehia, emite un certificat acordat numai pentru comercianţii care îndeplinesc criterii foarte stricte. Iar acest certificat rămâne valabil doar pentru companiile care respectă continuu aceste criterii stricte de calitate şi originalitate.

Fiecare aplicaţie e-commerce este supusă unui audit aprofundat, care implică efectuarea de achiziții anonime şi examinează independent calitatea produselor furnizate.

Din 2006, am primit certificatul SAOP acordat de Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor din Cehia. În anul 2008 am primit şi un certificat de non-discriminare, acordat de Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor.

Cum de produsele noastre sunt atât de ieftine?

Aceasta este o întrebare foarte frecventă şi legitimă în esenţă, având în vedere că preţurile noastre sunt cu adevarat foarte accesibile (surprinzător de mici). Produsele noastre sunt în unele cazuri cu până la 70% mai mici decât cele practicate de magazinele fizice locale, în condiţiile în care avem aceiaşi furnizori.

Cum este posibil? Răspunsul este simplu si se bazează pe 3 argumente:

  1. Noi lucrăm cu marje de adaos mult mai mici. Nu ținem să facem profituri mari imediat, ci ne-am asumat misiunea de a înlesni accesul oamenilor la produse de calitate și avem o strategie pe termen lung.
  2. Spre deosebire de magazinele fizice locale, nu suntem presați să ridicăm prețurile din cauza costurilor mari de chirie și întreținere (costurile de închiriere și administrare chiar şi pentru cele mai mici spații comerciale în mall-uri, centre comerciale, sau străzi principale, poate ajunge la câteva zeci de mii de euro pe lună). Afacerea online ne aduce un avantaj major, pe care ținem să-l transferăm și clienților noștri.
  3. Spre deosebire de alţi comercianţi, volumul nostru anual este uriaș (de peste 1.000.000 de parfumuri vândute la nivel de reţea, de exemplu) - prin urmare noi cumpărăm în cantităţi mult mai mari de la furnizori, beneficiind de preţuri de achiziţie extrem de avantajoase.

Multumită tuturor acestor aspecte suntem capabili să oferim produse de calitate la preţuri pe care cu greu le veţi găsi în altă parte.

Vreţi să ne întrebaţi ceva? Scrieţi-ne aici, vă rugăm.
După expediere, compania Notino, s.r.o. va procesa datele dumneavoastră, în scopul rezolvării cererii dumneavoastră, în baza unui interes legitim. Aveți dreptul de a vă opune. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​​