Treci la conținutul principal

ESTÉE LAUDER

Despre brandul Estée Lauder

Cosmeticele Estée Lauder poartă numele fondatoarei, care, în secolul al XX-lea, a revoluționat lumea frumuseții. Ca nepoată de farmacist, Estée era familiarizată cu producția cosmeticelor încă din copilărire, așa că prima ei cremă nu s-a lăsat prea mult așteptată. În 1946, Estée Lauder a demarat vânzarea propriilor produse.

 

Brandul Estée Lauder a fost construit pe principiile pasiunii, ale dăruirii și ale perseverenței. Estée vizita adesea saloanele de frumusețe din întreg orașul New York, brandul a prosperat datorită recomandărilor clienților direcți, iar tratamentele pentru ten Estée Lauder au devenit faimoase.

Încercați emblematicul fond de ten Estée Lauder, inclus astăzi în arsenalul cosmetic al multor femei sau cremele pentru ten Estée Lauder, datorită cărora tenul dvs. va arăta ca nou-născut. Remarcabile sunt și parfumurile Estée Lauder – apa de parfum pentru femei Estée Lauder Pleasures, apa de colonie omonimă pentru bărbați, sau irezistibilul parfum pentru femei Estée Lauder Modern Muse.

întregul text ascundeți textul