Treci la conținutul principal

Cum funcționează colectarea recenziilor de produse la Notino?

Există mai multe modalități pentru a posta o recenzie pe pagina noastră web:

După ce cumpărați ceva de la noi, puteți scrie o recenzie pentru produsul respectiv. Aceasta este cea mai frecventă modalitate prin care recenziile ajung pe site-ul nostru. Totodată, la ceva timp după achiziționarea produsului, vă trimitem un e-mail prin care vă invităm să scrieți o recenzie autentică a produsului. Comparăm recenzia salvată pe site cu istoricul achizițiilor utilizatorului înregistrat și, dacă clientul a cumpărat într-adevăr produsul de la noi, vom marca recenzia drept: Verificată.

 

Puteți scrie recenzii și pentru produse pe care nu le-ați achiziționat de la noi (poate le-ați cumpărat din altă parte sau le-ați primit cadou). Autenticitatea acestor recenzii nu poate fi garantată. La fel este și cu recenziile scrise înainte de 28 mai 2022, care sunt, de asemenea, afișate fără marcaj, întrucât nu putem garanta autenticitatea recenziei.
 

 

Influencerii și testatorii de produse primesc cadou pachete cu produse gratuite. Aceștia încearcă produsele trimise de noi și, dacă doresc, pot scrie recenzii. Acest gen de recenzie este marcată ca fiind: Cadou.

 
Recenziile primite de la clienți sunt postate nemodificate. Singura excepție o constituie evaluările vulgare sau cu o exprimare agresivă, pe care le ștergem direct. Din fericire, nu sunt prea multe.
 
Doriți să scrieți o recenzie? Autentificați-vă și, din profilul dvs., dați clic pe „Produse cumpărate“. Alegeți produsul pe care doriți să-l evaluați, fie din lista de produse cumpărate, fie direct din e-shop.
 
Începând cu data de 28 mai 2022, menționăm originea fiecărei recenzii, precum și dacă este sau nu verificată. Recenziile mai vechi pot fi sau nu 100 % autentice.