BLACK FRIDAY 2022

Evenimentul nostru de vară, Summer Black Friday tocmai s-a terminat, dar nu disperați. Cele mai mari reduceri de Black Friday din acest an, încă vă așteaptă! Bucurați-vă de cele mai mari cumpărături din an.

Când o să fie Black Friday 2022?

Anul acesta, Black Friday o să fie pe data de 25 noiembrie 2022. Însă, la notino.ro vă puteți bucura din timp de reducerile de Black Friday. Reducerile pe notino.ro, încep din data de 07 noiembrie și se termină pe 27 noiembrie. O să aveți suficient timp să vă bucurați din plin de cele mai bune parfumuri și produse cosmetice.

Promoții și reduceri la Notino

Așteptați cu nerăbdare evenimentul Black Friday? La noi, veți găsi reduceri pe tot parcursul anului. Este de ajuns să urmăriți pagina noastră cu oferte speciale sau înregistrați-vă și abonați-vă la newsletter-ul nostru. Bucurați-vă din plin de parfumuri sau produse cosmetice reduse!

Cum arată Black Friday?

Black Friday la notino.ro - aceasta este o săptămână întreagă de reduceri la parfumuri și produse cosmetice de calitate. Cu codul nostru de reduceri veți beneficia de 20% reducere la produsele brandurilor de top selectate. Cumpărați acum produsele brandurilor populare, precum Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier și multe altele la prețuri speciale. 

De ce organizăm Summer Black Friday?

Aveți nevoie de produse pentru protecția solară, cosmetice pentru călătorii sau make-up și parfum pentru festivalul de vară? Acum, doar pentru voi organizăm Notino Summer Black Friday, unde puteți achiziționa produsele preferate cu o reducere de 20%, iar cu banii economisiți puteți pleca într-o călătorie. Și vara își merită Black Friday-ul ei!

Ce este Black Friday?

Black Friday este o sărbătoare a cumpărăturilor originară din SUA, popularitatea sa răspândindu-se în întreaga lume. Black Friday are loc vineri, după Ziua Recunoștinței, sărbătoarea fiind asociată cu discounturi uriașe. În fiecare an, Black Friday marchează sezonul cumpărăturilor de Crăciun.

Black Friday își are originea în criza economică cauzată de Bursa din New York în 1929, când unii comercianţi au organizat o zi întreagă de reduceri pentru clienții lor cu scopul de a-i motiva să cumpere din nou. Această practică a câștigat imediat popularitate, Black Friday devenind unul dintre cele mai importante evenimente comerciale ale anului.

Filtru
Interval de prețuri

la

Brand
Vezi mai multe
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   447
  •   258
  •   55
  •   9
  •   8
Cele mai vândute