Black Friday

Evenimentul nostru de vară, Summer Black Friday tocmai s-a terminat, dar nu disperați. Cele mai mari reduceri de Black Friday din acest an, încă vă așteaptă! Bucurați-vă de cele mai mari cumpărături din an.

Când o să fie Black Friday 2019?

Anul acesta, Black Friday o să fie pe data de 29 noiembrie 2019. Însă, la Notino.ro vă puteți bucura timp de două săptămâni de reducerile de Black Friday, începând de luni 18 noiembrie până duminică 1 decembrie 2019. O să aveți suficient timp să vă bucurați din plin de cele mai bune parfumuri și produse cosmetice.

Promoții și reduceri la Notino

Așteptați cu nerăbdare evenimentul Black Friday? La noi, veți găsi reduceri pe tot parcursul anului. Este de ajuns să urmăriți pagina noastră cu oferte speciale sau înregistrați-vă și abonați-vă la newsletter-ul nostru. Bucurați-vă din plin de parfumuri sau produse cosmetice reduse!

întregul text ascundeți textul

Ce înseamnă Notino Black Friday?

Black Friday la notino.ro - două săptămâni pline de reduceri la parfumuri și la produse cosmetice de calitate. Folosind codul nostru special veți beneficia de o reducere de 20% la toate brandurile selectate. Cumpărați acum produse de la marile branduri, cum ar fi, Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier și multe altele la prețuri speciale.

întregul text ascundeți textul

De ce organizăm Summer Black Friday?

Aveți nevoie de creme pentru protecția solară, cosmetice în variantă de călătorie, produse de make-up sau parfumuri ideale pentru petrecerile de vară? Exact pentru asta organizăm Notino Summer Black Friday, unde puteți cumpăra tot de ce aveți nevoie cu o reducere de 20%. Chiar și vara merită Black Friday!

întregul text ascundeți textul

Ce este Black Friday?

Black Friday este o sărbătoare a cumpărăturilor originară din SUA, popularitatea sa răspândindu-se în întreaga lume. Black Friday are loc vineri, după Ziua Recunoștinței, sărbătoarea fiind asociată cu discounturi uriașe. În fiecare an, Black Friday marchează sezonul cumpărăturilor de Crăciun.

Black Friday își are originea în criza economică cauzată de Bursa din New York în 1929, când unii comercianţi au organizat o zi întreagă de reduceri pentru clienții lor cu scopul de a-i motiva să cumpere din nou. Această practică a câștigat imediat popularitate, Black Friday devenind unul dintre cele mai importante evenimente comerciale ale anului.

întregul text ascundeți textul

Ai ales

  • Promoție

Afișare filtru Restrânge filtrul

Interval de prețuri

la

Brand

Vezi mai multe …
Preț crescător

12 3 8

12 3 4 5 8 Vezi mai multe