NOTINO BLACK FRIDAY 2019 ESTE ÎN CURÂND AICI...

-20% la electrice TOP cu codul reducere20

Black Friday s-a încheiat, dar nu dispera. În 2019 de Black Friday ți-am pregătim cele mai bune reduceri la parfumuri și cosmetice. În curând. Îți oferim adevărate reduceri la produse de calitate ale brandurilor tale preferate. Am selectat cu grijă parfumuri, cosmetice și produse electronice pentru reducerile noastre. Nu mai vrei să aștepți? Venim cu reduceri şi oferte speciale pe tot parcursul anului. Vezi ofertele noastre:

Parfumuri în ofertă
Cosmetice în ofertă
Toate reducerile Notino

 

Ce înseamnă Black Friday? 

Black Friday este sărbătoare a cumpărăturilor, originară din SUA, popularitatea sa răspândindu-se în întreaga lume. Black Friday are loc vineri, după Ziua Recunoștinței, sărbătoarea fiind asociată cu discounturi uriaşe. În fiecare an, Black Friday marchează sezonul cumpărăturilor de Crăciun.

Black Friday își are originea în criza economică cauzată de Bursa din New York în 1929, când unii comercianţi au organizat o zi întreagă de reduceri pentru clienții lor cu scopul de a-i motiva să cumpere din nou. Această practică a câștigat imediat popularitate, Black Friday devenind unul dintre cele mai importante evenimente comerciale ale anului.  

întregul text ascundeți textul