CatriceCalligraph Pro Precise 24h Matt dermatograf rezistent la apă

94×
Catrice Calligraph Pro Precise 24h Matt dermatograf rezistent la apă
Catrice Calligraph Pro Precise 24h Matt dermatograf rezistent la apă
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
17RON

Economisiți 11%
1.2 ml
15RON

În stoc | 1.250,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: CTE02725
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 29.11.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 28.11.2021

Obține linia de tuș perfectă cu Catrice Calligraph Pro Precise 24h Matt! Oferă un negru intens, acoperire puternică și precizie, datoriă vârfului ultra fin ca de stilou. Practic, dar cu o formulă rezistentă la apă, tușul are o durabilitate de până la 24 de ore.

Caracteristici

  • negru intens, cu acoperire puternică
  • vârf fin, ca de stilou
  • rezistent la apă,
  • rezistență de până la 24 de ore

Ingrediente

  • vegan

Aplicare
Folosiți vârful fin pentru a trasa linia de tuș pe conturul ochiilor, în funcție de rezultatul dorit.

Caracteristici

Culoare
negru
Consistență
tuș de tip cariocă
Efect
rezistent la apă

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.