Veselă pentru copii

Cele mai vândute

Seturi de masă jucăușe pentru bebeluși și veselă pentru copii

Transformați așezarea mesei cu copiii într-un joc! Cu un set de farfurii pentru copii, cu imagini drăgălașe și forme vesele, masa copiilor devine mai distractivă și nici o farfurie nu rămâne plină. Vă ajutăm să alegeți veselă de calitate bună pentru bebeluși, cu care economisiți timp și care rezistă chiar și la căderi ocazionale pe jos.

Cum alegem vesela pentru copii?

Când bebelușul dvs. începe să primească hrană consistentă, a sosit momentul să-i procurați o veselă rezistentă și inofensivă. Pe lângă varietatea de motive, de mărimi și de materiale, nu uitați să verificați și dacă vasele sunt:

 • ușor de depozitat,
 • se pot introduce în cuptorul cu microunde,
 • se pot spăla în mașina de spălat vase.

Materialele veselei pentru copii

Materialul veselei pentru copii trebuie să fie absolut inofensiv și sigur. Printre cele mai căutate tipuri se numără:

 • Vesela de silicon pentru copii este rezistentă, se întreține ușor și oferă o paletă vastă de forme și de culori.
 • Vesela de bambus pentru copii este ușoară, ecologică și foarte rezistentă.
 • Vesela de lemn pentru copii este foarte estetică și rezistentă la șocuri și la cădere.
 • Vesela de plastic pentru copii, din PVC certificat, este rezistentă la uzură și se fabrică din surse sustenabile. În cadrul procesului de fabricație nu este permisă folosirea petrolului, a ftalaților sau a metalelor grele.
 • Sticla și porțelanul reprezintă variante clasice atemporale, potrivite pentru copiii mai mari și mai independenți.

Tipuri de veselă pentru copii

La începutul mesei, este necesar să completați biberoanele cu castroane incasabile și cu lingurițe pentru terci, pe care le puteți cumpăra și într-un frumos set de masă pentru copii. Odată ce începeți să luați mâncare cu dvs. afară, va trebui să extindeți setul cu recipiente pentru apă, termosuri pentru alimente, cutii pentru gustări tip caserolă pentru copii și alte accesorii importante. Nu uitați nici de bavețica pentru copii, cu buzunar sau cu mâneci, care previne murdărirea hainelor copiilor în timpul mesei.

 • Castronul pentru bebeluși este un accesoriu ideal, care ajută copiii să ia primele mese. Castroanele sunt realizate din materiale foarte rezistente, deoarece ajung foarte des pe jos. Vă poate ajuta, de exemplu, bolul practic cu ventuză.
 • Farfuriile pentru copii, cu motive jucăușe, fac parte din dotarea de bază a fiecărui restaurant. Puteți alege dintr-o mare varietate de motive, pentru băieți și fete și dintre diverse forme. Încercați, de exemplu, o farfurie cu compartimente, care vă permite să separați mâncarea în funcție de tip sau de culoare - sau o farfurie adâncă pentru supă, specială pentru copii.
 • Tacâmurile pentru copii ajută mânuțele mici să le prindă mai bine și învață copiii să se hrănească independent. Lingurița pentru hrana consistentă a bebelușilor și tacâmurile pentru bebeluși se aleg cel mai bine în funcție de vârsta copilului.
 • Cănile pentru copii sunt disponibile într-o varietate de forme și de modele, cu posibilități infinite. Cănile cu pai sunt potrivite pentru copiii care învață să bea. Cănile cu capac sunt utile când plecați la plimbare.
 • Termosurile pentru mâncare și băutură vă ajută să luați masa comod, chiar și în călătorie.
 • Cutiile tip caserolă pentru gustare, cu motive vesele, sunt utile nu doar pentru gustări, ci și pentru păstrarea alimentelor.
 • Sita filtrantă pentru separarea pulpei de fructe (denumită și suzetă pentru fructe) servește la hrănirea copilului mic cu fructe proaspete, legume sau chiar pâine, în perioada de tranziție de la hrana lichidă la cea solidă.
 • Serviciul de masă pentru copii conține toate cele necesare pentru primele mese. Este compus, de obicei, din farfurie și castron, plus tacâmuri speciale pentru copii și o cănuță simpatică în aceleași culori.

Căutați un set de masă pentru copii, o veselă pentru bebeluși simpatică, rezistentă la cădere și, eventual, cu ventuză, o sită filtrantă pentru fructe sau farfurii pentru copii? Alegeți din gama variată de veselă pentru copii, plină de culoare și de motive jucăușe pentru cei mai mici mâncăcioși, ca să transformați fiecare masă într-o distracție! Descoperiți oferta vastă de lucruri pentru bebeluși, de la notino.ro.