Creioane pentru conturul buzelor

Cele mai vândute

Descoperiți cele mai bune creioane pentru conturul buzelor

Subliniați-vă buzele! Vă trebuie doar puțină îndemânare și un creion de buze potrivit. Vă veți putea mândri cu buze irezistibile, perfect machiate.

De ce folosim conturul de buze?

  • Ajută la retușarea mărimii buzelor.
  • Corectează simetria buzelor.
  • Fixează rujul și previne întinderea acestuia.

Creion transparent, pentru conturul buzelor

Nu vă descurcați cu un contur de buze clasic sau vreți doar să vă fixați rujul? Vă ajută creionul transparent pentru conturul buzelor, care trasează în jurul acestora o linie invizibilă. Previne astfel întinderea și decolorarea rujului și, în plus, se potrivește oricărei nuanțe de ruj.

Unele creioane de contur transparente sunt și hidratante. Altele compensează șanțurile și nivelează micile riduri din jurul buzelor. Astfel, buzele arată mai netede și mai voluminoase.

Creioane de contur: rezistente la apă, minerale și 2 în 1

Căutați farduri durabile, care rezistă întreaga zi? Alegeți un contur de buze cu persistență îndelungată. Datorită compoziției speciale, buzele dvs. vor arăta proaspăt machiate, de dimineața până seara.

Vă pregătiți să mergeți la apă sau vă așteaptă un party cu multe băuturi? Soluția ideală este un creion de buze rezistent la apă.

Dacă vă plac fardurile practice, încercați un ruj și contur de buze într-unul singur! Ambele capete ale creionului au aceeași culoare, așadar nu trebuie să căutați un ruj și un contur de buze în nuanțe similare.

Conturul de buze: 5 sfaturi practice pentru buze perfecte

  1. Pentru un efect natural, alegeți un contur de buze cu aceeași nuanță ca cea a rujului.
  2. Mai întâi, conturați buzele cu creionul, apoi aplicați rujul.
  3. Începeți întotdeauna de la mijlocul buzelor și continuați spre colțuri.
  4. Umbriți, în timp ce aplicați conturul dinspre centru, estompând spre margini.
  5. Pentru buze și mai voluminoase, aplicați în centrul buzelor un luciu de buze.

Am ales pentru dvs. cele mai bune creioane de buze lichide, cremoase, transparente și rezistente la apă, de la L'Oréal Paris, de la Rimmel, de la Max Factor și de la alte branduri de cosmetice profesionale, de renume mondial. Rămâne doar să alegeți.