Inserții pentru sutien

Filtru
Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   1

Absorbante pentru sân, confort uscat în perioada alăptării

Protejați-vă hainele împotriva murdăririi. Inserțiile absorbante pentru sutien sau tampoanele pentru sâni sunt un accesoriu esențial pentru mămici, în perioada alăptării. Asigură mameloanelor sensibile o protecție discretă și previn pătrunderea laptelui prin sutien și prin îmbrăcăminte.

Tipuri de tampoane pentru sâni

Tampoanele pentru sutien sunt fabricate din materiale absorbante și respirabile, care mențin mameloanele uscate și calde și previn iritarea zonelor sensibile datorită frecării de materialele textile. Datorită benzilor autoadezive, inserțiile rămân la locul lor pe toată durata purtării.

  • Absorbantele de unică folosință, pentru sutien, sunt fabricate dintr-un material subțire, foarte absorbant, care, după îmbibarea cu lapte, se aruncă. Acest tip de tampoane pentru sâni încape în orice poșetă sau geantă de înfășat și oferă o protecție discretă, departe de casă.
  • Absorbantele textile pentru sutien sunt fabricate din bumbac fin și respirabil sau din bambus. Aceste inserții pentru sutien sunt lavabile și se pot utiliza repetat. Spălați absorbantele textile înainte de prima utilizare și nu folosiți niciodată balsam, care le-ar putea afecta capacitatea de absorbție.
  • Colectorul din silicon pentru laptele matern este un protector special, fabricat din silicon subțire. Inserțiile din silicon pentru sutien aderă perfect la sân, protejând astfel mameloanele împotriva abraziunii și, totodată, colectează excesul de lapte matern, prevenind pătarea hainelor.

Cât de des trebuie schimbate inserțiile pentru sutien?

În primele săptămâni de alăptare, se recomandă schimbarea absorbantelor după fiecare alăptare, deoarece lactația nu este încă stabilizată. Ulterior, după ce lactația s-a adaptat nevoilor bebelușului, schimbăm tampoanele după necesitate. Absorbantele îmbibate, care nu-și mai îndeplinesc corect funcția, se vor înlocui fără întârziere.

Cum se inserează corect absorbantul în sutien

  • Scoateți produsul din ambalaj.
  • Desfaceți banda autoadezivă.
  • Introduceți tamponul în sutien, până la înălțimea mamelonului.
  • Fixați tamponul de cupa sutienului, cu banda autoadezivă.

Folosirea absorbantelor pentru sutien este discretă și simplă și vă ferește de grijile referitoare la pătarea inestetică a îmbrăcăminții. În primele luni de alăptare, folosiți pentru sâni tampoane de unică folosință sau lavabile și bucurați-vă de confortul unui sutien uscat.