Jucării pentru dentiție

Filtru
Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale

Jucării dentiție bebeluși – calmarea durerilor gingivale și prima jucărie

Când copilului dvs. încep să-i iasă primii dințișori, cele mai bune jucării sunt cele pentru dentiție. Pe lângă faptul că inelul pentru dentiție calmează gingiile dureroase și adesea inflamate, le și masează delicat și stimulează circulația sanguină, accelerând erupția dentară. În plus, designul lor jucăuș stimulează percepția senzorială a copiilor, stimulează coordonarea motorie și le oferă bucuria jocului. Vă ajutăm să alegeți cea mai bună jucărie pentru dentiție, ideală pentru bebelușul dvs.

Tipuri de jucării pentru dentiția copiilor

Jucăriile pentru dentiție se deosebesc prin material, execuție, precum și după vârsta copilului. Primul criteriu atunci când alegeți jucăria pentru dentiție este forma cu prindere ușoară; bebelușul trebuie să o poată ține și manevra fără probleme. Apoi, aveți în vedere materialul și utilizarea jucăriei. Unele jucării pentru dentiție conțin o zornăitoare, care distrează copiii acasă și în călătorii, în timp ce altele pot fi răcite la frigider, pentru calmarea gingiilor iritate.

Tipuri de jucării pentru dentiție, în funcție de material

La alegerea jucăriei pentru dentiție, nu ezitați să încercați mai multe materiale. Fiecare bebeluș are preferințele sale.

  • Jucăria din plastic pentru dentiție este moale, iar suprafața sa poate avea diverse finisaje (striații sau proeminențe), care masează delicat gingiile bebelușului. Verificați pe ambalaj ca produsul să nu conțină ftalați, BPA sau alte substanțe nocive.
  • Jucăria din lemn pentru dentiție este netedă, lustruită și sigură. Este confecționată frecvent din lemn de stejar, de arțar sau din lemn de pomi fructiferi.
  • Jucăria din cauciuc refrigerantă, pentru dentiție este ideală pentru erupția primilor dinți. Jucăria refrigerantă este fabricată dintr-un material moale, de calitate și este umplută cu apă distilată. O puteți răci ușor la frigider, pentru a calma gingiile iritate ale bebelușului.
  • Jucăria din silicon pentru dentiție este fabricată din silicon alimentar inofensiv.
  • Jucăria din cauciuc pentru dentiție este potrivită pentru cei care preferă materialele naturale, fiind confecționată din cauciuc natural. Important de reținut însă că bebelușul ar putea avea o reacție alergică la cauciuc.

Tipuri de jucării pentru dentiție, în funcție de vârsta copilului

  • Între a 2-a și a 3-a lună, bebelușul începe să apuce lucrurile cu mânuțele. O jucărie pentru dentiție cu zornăitoare sau una din lemn, cu elemente viu colorate, care se rotesc sau fac zgomot, stimulează bebelușul să descopere legătura dintre mâini și ochi. Acest tip de jucărie pentru dentiție poate amuza copilul și în lunile următoare.
  • Între a 4-a și a 8-a lună începe o perioadă dificilă, când ies mai întâi dinții din față, apoi măselele. O jucărie refrigerantă pentru dentiție, cu elemente de masaj, este cea mai bună alegere.

Sfatul nostru: Când încep să iasă primii dințișori, încercați periuța de dinți pentru copii pentru deget, care este o parte integrantă a rutinei de igienă bucală a bebelușilor.

Cum curățăm o jucărie pentru dentiție

Jucăriile pentru dentiție se spală în mod regulat cu apă caldă și săpun natural. Unele se pot spăla în mașina de spălat vase, se pot fierbe sau steriliza, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Întreținerea regulată prelungește durata de viață a jucăriei.

Jucării pentru dentiție, din gel calmant, refrigerante, jucării naturale din lemn, cu bile jucăușe sau cu elemente textile sau jucării de cauciuc pentru dentiție, cu motive vesele – alegeți cea mai bună jucărie pentru dentiție și alte jucării pentru bebeluș chiar astăzi!