Creion pentru sprâncene

Sprâncenele pensate accentuează ochii și dau expresie feței. Pentru un look de efect, trebuie să aibă culoarea, forma și lățimea corecte.

 

Nu ai sprâncene naturale perfecte? Nu-i nimic! Un creion de sprâncene bun, un gel, un machiaj pentru sprâncene adecvat sau o trusă completă îți sunt de mare ajutor. Ce produs să alegi pentru sprâncenele tale?

Creion pentru sprâncene

Folosește un creion pentru sprâncene, pentru a accentua evidențierea acestora. Cu acesta, poți creiona fire suplimentare unde dorești, așa că este un ajutor neprețuit. Mai întâi periază sprâncenele, apoi trasează delicat o formă naturală.

Fard pentru sprâncene

Pentru un look natural, alege un fard de sprâncene. Colorează natural sprâncenele, dându-le o formă rafinată. Se aplică folosind peria conică specială, iar forma dorită se desenează în funcție de linia de sus a sprâncenelor. Se finisează prin periere cu spirala pentru sprâncene.

Gel pentru sprâncene

Gelul pentru sprâncene sau rimelul pentru sprâncene evidențiază fiecare fir de păr din sprâncene și-i intensifică nuanța. Creează astfel o impresie de natural și delicat.

Când folosești un fard pentru sprâncene, un rimel, un creion pentru sprâncene sau un machiaj pentru sprâncene, alege mereu o culoare cât mai apropiată de cea a părului. Pe Notino găsești o paletă largă de nuanțe. Alege-o pe cea mai potrivită pentru tine.

întregul text ascundeți textul

Cele mai vândute