MaybellineBrow Ultra Slim creion pentru sprancene

37×
Maybelline Brow Ultra Slim creion pentru sprancene
Maybelline Brow Ultra Slim creion pentru sprancene
Promoție
culoare Soft Brown 9 g
24RON

266,67RON / 100 g, incl. TVA
Cod: MAY0538 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.10.2021

Descriere Maybelline Brow Ultra Slim
Caracteristici

Nimic nu oferă atât farmec privirii ca sprâncenele îngrijite. Creionul automat pentru sprâncene Maybelline Brow Ultra Slim are vârful lat de numai 1,5 mm, care imită perfect părul natural. Compoziția cremoasă nu lasă pete, are o persistență de lungă durată și previne ruperea creionului. Iar pensula practică vă ajută să modelați sprâncenele și să le sculptați într-o formă perfectă.

Caracteristici:

  • creion ultrasubțire pentru sprâncene
  • oferă un aspect foarte natural 
  • este ușor de aplicat
  • rezistă întreaga zi
  • cu perie practică, pentru ajustările finale

Mod de aplicare:
Completați sprâncenele pe toată lungimea, cu tușe subțiri, care imită firele naturale. Apoi, folosind peria, pieptănați firele de păr în sus și apoi în lateral.

Caracteristici

Culoare
castaniu deschis

Despre brand Maybelline

Povestea brand-ului Maybelline începe în anul 1915, când tânăra americancă Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Fratele său Thomas a fost atât de încântat de această descoperire, încât a fondat compania Maybell Laboratories şi a început vânzarea rimelurilor. Nu a durat mult şi femeile din toate statele americane au început să solicite produsele Maybelline. La mijlocul anilor ‘90, Maybelline a devenit parte integrantă din gigantul L’Oreal Group. Scopul său a rămas însă acelaşi: de a le oferi clienţilor cosmetice decorative de calitate şi la preţuri accesibile
În prezent, Maybelline se poate mândri prin colaborarea cu creatori de top din lumea modei, pentru a determina noi trenduri în domeniul frumuseţii. Acest brand se străduieşte neîncetat să-şi înnoiască portofoliul. Fardurile de ochi, lacurile de unghii, luciurile de buze, ca şi toate celelalte produse Maybelline se aplică uşor şi au o acţiune de lungă durată. Sunt de efect şi, nu în ultimul rând, sigure. Datorită acestor proprietăţi se bucură de o mare popularitate printre stiliştii profesionişti.
Cosmetica Maybelline este simbolul machiajului perfect. Mărturie a calităţilor sale excepţionale stă şi faptul că este utilizată de multe modele faimoase – cum ar fi Miranda Kerr, Gigi Hadid sau Adriana Lima. Marca Maybelline le va atrage cu siguranţă pe toate clientele care doresc să-şi sublinieze stilul personal, iubesc fardurile şi doresc să fie atrăgătoare pentru sexul opus.

Rating Maybelline Brow Ultra Slim33