Ser pentru ten

Filtru
Interval de prețuri

la

Brand
Vezi mai multe
Pentru cine?
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   190
  •   59
  •   11
  •   6
  •   8
Cele mai vândute

Doriți să vă iluminați, revitalizați sau întineriți tenul? Încercați un ser pentru ten. Conține ingrediente active atât de înalt concentrate, încât efectul asupra pielii este de câteva ori mai intens și mai rapid decât cel al unei creme de față! Serul pentru față are o compoziție ușoară, se absoarbe foarte ușor și are rezultate excelente, la orice vârstă. Alegeți cel mai bun ser pentru față, pentru cerințele specifice tenului dvs.

Ser antirid

Vârsta este doar un număr, dar ridurile apar fără să întrebe, oricând doresc. Dacă doriți să redați tenului aspectul tineresc, încercați un ser pentru riduri:

  • Ser hidratant cu acid hialuronic: ser cu efect de lifting, care stimulează regenerarea celulară și menține tenul ferm și suplu.
  • Ser pentru întinerire cu retinol: cel mai eficient ser antirid, care stimulează producția fibrelor de colagen și încetinește procesul de îmbătrânire a pielii.
  • Ser cu efect de lifting și colagen: un ser de întinerire, care reduce denivelările pielii și ajută la menținerea structurii, a fermității și a rezistenței pielii.

Ser hidratant pentru ten

Tenul uscat se confruntă nu doar cu riduri timpurii, ci și cu senzații neplăcute, de întindere, de descuamare și de strângere. Soluția este folosirea cosmeticelor potrivite pentru tenul uscat, dintre care serul hidratant pentru față nu poate lipsi. Serul reține umiditatea în piele, o hidratează imediat și o lasă moale și suplă ca mătasea.

Ser pentru ten gras și acnee

Dacă vă luptați cu tenul gras, alegeți un ser pentru acnee și ten gras, cu ulei de tea tree și glicerină. Serul reglează producția de sebum și suprimă înmulțirea microorganismelor pe pielea grasă. După aplicarea serului, tenul devine mult mai mat, mai curat și mai proaspăt.

Cum folosim serul pentru ten?

Întindeți câteva picături de ser, dimineața și seara, pe tenul uscat și curat, înainte de aplicarea cremei de zi sau de noapte. Chiar dacă serul pentru față conține de 7× mai multe substanțe de îngrijire decât crema de față, se recomandă utilizarea ambelor produse împreună. Astfel le multiplicați forța și maximizați rezultatul.

Cu cât folosiți mai mult timp serurile hidratante, cu colagen sau cu efect de lifting, cu atât rezultatele vor fi mai bune! La notino.ro găsiți seruri pentru orice tip de ten, de la branduri ca Estée Lauder, Vichy, Lancôme, Bioderma și altele.