Perie rotativă cu aer cald, pentru păr

Cele mai vândute

În câteva momente, puteți crea o coafură cu păr drept sau ondulat, exact conform dorințelor dvs. Alegeți o perie cu aer cald de la Philips, Babyliss sau Rowenta și creați cu ușurință coafura mult visată.

Avantajele periei cu aer cald pentru păr

  • Peria de păr rotativă sau peria cu aer cald combină, într-un singur produs, caracteristicile unui uscător de păr, cu cele ale unei perii rotative.
  • Peria de păr rotativă poate fi folosită pe părul ud, umed și uscat, pentru a crea coafura dorită.
  • Majoritatea periilor rotative au capete interschimbabile, pentru diverse lungimi ale părului. Astfel, le puteți folosi atât pe păr lung, cât și pe păr scurt.

Cum alegeți cea mai bună perie rotativă?

  1. Materialul periei - există perii din oțel inoxidabil, din ceramică și din turmalină. Ultimele sunt cele mai blânde cu părul dumneavoastră.
  2. Rotația - spre deosebire de periile statice, periile rotative dispun de un cap rotativ, pentru modelarea mai facilă a coafurii.
  3. Puterea - arată eficiența periei rotative, valorile fiind cuprinse între 50 W și 1200 W. Consumul de energie corespunde și dificultății întreținerii părului.
  4. Funcțiile periei rotative - cu cât mai multe funcții, cu atât mai multe opțiuni. Dintre cele mai utile, enumerăm fluxul de aer rece, ionizarea, rotirea în ambele sensuri sau oprirea automată, pentru mai multă siguranță.
  5. Setarea temperaturii - previne distrugerea părului.
  6. Viteza fluxului de aer cald - setarea treptelor de viteză oferă periei versatilitate și infinite posibilități de coafare a părului.