Treci la conținutul principal

Moroccanoil

Despre brandul Moroccanoil

Cosmetice de calitate pentru păr, cu ulei de argan de primă clasă, supranumit pe bună dreptate, datorită caracteristicilor sale benefice, „aur marocan“. Acesta este emblematicul brand Moroccanoil, al cărui tratament Moroccanoil Treatment, sub formă de ulei nutritiv, este literalmente legendar în universul îngrijirii părului.

Povestea brandului Moroccanoil a început în Israel, unde Carmen Tal – ulterior co-fondatoarea firmei – se afla într-un sejur. Carmen avea părul degradat din cauza vopsirilor agresive și, de aceea, a vizitat un salon local de frumusețe, unde părul i-a fost remediat cu ajutorul unui tratament special cu ulei. Carmen a fost atât de impresionată de rezultat, încât a întrebat imediat stilistul ce produs a folosit. Secretul era un ulei deosebit de prețios, obținut din fructele arganului spinos, care crește exclusiv în Maroc. În acel moment s-a născut ideea brandului, care ajută acum femeile din întreaga lume să aibă un păr vizibil mai frumos.

Încercați legendarul ulei Moroccanoil Treatment, care catifelează părul, îl fortifică și reface vârfurile despicate, șamponul pentru volum Moroccanoil Volume, gama de îngrijire hidratantă Moroccanoil Hydration sau balsamul pentru păr deteriorat Moroccanoil Repair. De menționat și practicul șampon uscat Moroccanoil, care vă salvează întotdeauna atunci când nu aveți timp să vă spălați părul, sau masca nuanțatoare Moroccanoil Color Depositing. Iar crema Moroccanoil Curl Defining Dream este creată special pentru posesoarele de bucle și de cârlionți, al căror păr ondulat va deveni, datorită acesteia, și mai frumos.

întregul text ascundeți textul