Masca pentru buze

Cele mai vândute

Visați să aveți buzele perfect netede și catifelate? Împreună cu balsamul de buze, masca pentru buze este un accesoriu excelent pentru hidratare. Încercați o mască pentru buze și veți vedea cum buzele arată mai hidratate, atât ca aspect, cât și la atingere. În plus, masca îngrijește zona din jurul buzelor, prevenind astfel apariția ridurilor.

Cum folosim masca pentru buze?

Măștile pentru buze arată, cel mai adesea, ca niște buze mari de gel, iar utilizarea lor este atât ușoară, cât și distractivă. Masca pentru buze se scoate din ambalaj și se aplică pe buzele curate. Masca acționează cam 15 minute - respectați instrucțiunile producătorului. În acest timp, vă puteți face un selfie amuzant, cu buzele uriașe. Apoi se îndepărtează masca de pe buze.

Nu uitați nici de celelalte produse de îngrijire pentru buze

În afară de balsamul și masca pentru buze, încercați și efectele unui exfoliant pentru buze, care înlătură celulele moarte, rafinând buzele și stimulând circulația sângelui. Folosirea exfoliantului înainte de aplicarea măștii intensifică efectul acesteia.

Aplicați pe buze o mască de la Avon, Korika sau Kocostar și bucurați-vă de buze frumoase și regenerate, pe care orice ruj va arăta mult mai bine!