Treci la conținutul principal

Curaprox

Despre brandul Curaprox

Știați că dinții și gingiile sănătoase joacă un rol cheie în sănătatea corpului nostru? Brandul elvețian Curaprox, cu siguranță. Cu peste 40 de ani de experiență în igiena dentară, produsele sale au performanțe excelente. Încercați periuțele de dinți și alte articole de îngrijire dentară de top, îndrăgite în întreaga lume.

Din 1972, brandul creează cele mai bune produse de îngrijire orală, în colaborare cu experții stomatologi. Periuța de dinți Curaprox este simplă, dar cu atât mai eficientă, rămânând o legendă până astăzi. În locul nailonului obișnuit, sunt folosite fibrele brevetate CUREN® extra moi, cu tăietură dreaptă și densitate ridicată. Densitatea diferă pentru fiecare tip de perii. Cele mai populare sunt Curaprox 5460: ultrafine și delicate, chiar și cu cele mai sensibile gingii.

Oferta include și pasta de dinți Curaprox sau periuțele interdentare Curaprox, care, din câteva mișcări, curăță dinții la perfecție. Și, dacă încă ezitați, apreciați designul jucăuș și colorat al periuțelor și profitați și de edițiile speciale de Crăciun sau de Sf. Valentin.

întregul text ascundeți textul