Calvin KleinArmaniHugo BossChloéLancôme

Descoperă lumea parfumurilor online

Vino cu noi în lumea aromelor și alege un parfum de la notino.ro! Oferta noastră conține mii de parfumuri de luxape de toaletă și parfumuri de interior, de la peste două sute de producători mondiali.  

Mereu descoperim noi parfumuri și, săptămânal, oferim la promoție zeci de parfumuri la preț redus. Găsești la noi parfumurile cele mai cunoscute și mai bine vândute, de la branduri populare, precum Calvin Klein, Hugo Boss, Yves Saint Laurent sau Armani, dar și parfumuri de nișă, apreciate de cei mai fini cunoscători.

 

Ne străduim să-ți facem alegerea cât mai ușoară. La noi alegi, dacă dorești, parfumuri bărbați, pentru femei sau unisex. Poți selecta și intensitatea aromei - parfum, apă de parfum, apă de toaletă sau apă de colonie.  

Preferi un anumit tip de parfum? Selectează în filtru grupa olfactivă dorită. Cauți un parfum floral, acvatic sau lemnos? Astfel îți alegi exact parfumul visat. Pentru cei nehotărâți, oferim eșantioane de parfum, datorită cărora pot încerca oricâte parfumuri doresc. 

Parfumurile și apele de toaletă sunt completate de cosmetice parfumate și de frumoase seturi cadou, utile în special pe post de cadouri pentru femei și bărbați.  

Noi, cei de la notino, ne specializăm în parfumuri. Alege din vasta noastră ofertă cel mai bun parfum, adică acela care te completează perfect! 

întregul text ascundeți textul

Ai ales

  • Parfum

Afișare filtru Restrânge filtrul

Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale

Brand

Vezi mai multe …

Tipul produsului

Vezi mai multe …
Cele mai vândute

12 3 480

12 3 4 5 480 Vezi mai multe