Treci la conținutul principal

Notino aplicaţie

Descărcare gratuită chiar aici

Promoții exclusive
numai în aplicație

Acces direct la cele mai bune prețuri și oferte speciale create exclusiv pentru dvs. și disponibile doar în aplicație. Fiți printre primii care află despre toate reducerile și promoțiile!

Wishlist

Păstrați toate favoritele dvs. de beauty într-un singur loc, creați o listă de cumpărături sau folosiți Wishlist pentru a urmări un preț mai bun.

Recenzii

Vă este teamă să achiziționați produse cosmetice noi fără să aveți experiență cu acestea? Pe Notino, avem o mulțime de recenzii verificate de la clienții noștri pentru a vă ajuta să vă decideți.

Oglindă virtuală

Încercați instrumentul nostru modern, care vă va arăta cum vă va sta o anumită nuanță de ruj, fond de ten sau fard de ochi datorită modului selfie al camerei foto. Este distractiv ;-)

Achiziție rapidă,
ușoară și sigură

Căutați, alegeți, plătiți și așteptați cu nerăbdare pachetul dvs. de beauty, pe care vi-l vom expedia, de regulă, în aceeași zi. În depozitul nostru, se ocupă de asta peste 1.000 de angajați!

Nu stați la coadă

Dacă activați notificările push pe telefon, vă vom anunța despre ofertele speciale și veți putea chiar evita coada de la magazin pentru a vă ridica pachetul!

Descărcare gratuită chiar aici