Rezerve, lame și site

Cele mai vândute

Găsiți lamele sau rezervele potrivite pentru aparatul dvs. de ras

Aparatul dvs. de ras nu mai oferă rezultate atât de netede ca înainte? E timpul să schimbați lama! Echipați-vă cu o cantitate suficientă de rezerve sau de lame, pentru un aparat mereu pregătit pentru performanțe precise.

Cum alegeți corect lame sau rezerve pentru aparatul de ras?

Este extrem de ușor. Dacă doriți cele mai bune lame, căutați-le pe cele potrivite pentru aparatul de ras pe care îl aveți. La Notino, compatibilitatea fiecărui aparat de ras cu diversele modele de lame sau de rezerve poate fi găsită întotdeauna în descrierea produsului.

Cât timp rămân lamele și rezervele ascuțite?

Chiar și aparatele de unică folosință își păstrează tăierea optimă pentru mai multe ședințe de ras sau de bărbierit. La aparatele electrice, situația este mai simplă. Înlocuirea sitei sau a capului nu este necesară mai des de o dată pe an. Respectați instrucțiunile producătorului.

Rezerve și lame pentru aparate de ras pentru bărbierit umed

  • Capul de rezervă (sau rezervele) cu 3 - 5 lame reprezintă cea mai frecventă alegere. Se potrivesc în popularele aparate de ras Gillette, Wilkinson și altele. Pe lângă lame, rezervele sunt adesea echipate cu o bandă hidratantă pentru reducerea iritațiilor, cu elemente protectoare sau cu alte îmbunătățiri pentru un bărbierit mai ușor.
  • Lamele clasice pentru aparatele de ras sunt o nostalgie absolută, care funcționează și acum! Se potrivesc doar în anumite tipuri de aparate de ras, unde se introduce întotdeauna o singură lamă. Lamele de rezervă sunt de obicei ambalate individual, în seturi de 5 sau de 10 bucăți. Rămâne la alegerea dvs. dacă alegeți lame Wilkinson sau dacă scăpați de miriște cu rezerve Gillette.
  • Lamele de unică folosință, mai precis spus aparatele de ras de unică folosință, sunt întotdeauna binevenite. De exemplu, în călătorii scurte, unde nu vreți să cărați aparatul electric. Sau poate vă salvează, dacă ați uitat să cumpărați capete de ras pentru aparatul electric.

Sitele și alte componente înlocuibile ale aparatelor de ras electrice

  • Sita este indispensabilă pentru funcționalitatea unui aparat electric de ras și pentru un rezultat neted. De obicei, necesită înlocuire o dată la câteva luni – respectați întotdeauna instrucțiunile producătorului.
  • Capetele de ras se uzează ca orice lamă, fără a necesita neapărat cumpărarea unui nou aparat. La Notino găsiți atât capete de rezervă (capete de ras), cât și rezerve individuale pentru aparatul dvs.

Preveniți iritarea pielii cu lame tocite, înlocuindu-le la timp. În oferta noastră găsiți o selecție largă de rezerve, de capete de ras, de site și de lame, inclusiv popularele lame Philips OneBlade, rezervele Gillette și Wilkinson Sword sau sitele pentru aparatele de ras Braun. Rămâne doar să alegeți!