Gillette Fusion5 Proglide Powerrezerva Lama

Gillette Fusion5 Proglide Power rezerva Lama
Gillette Fusion5 Proglide Power rezerva Lama
4 buc
89RON

Cod: GIL0087 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 06.10.2020
Ridicare personală
luni 05.10.2020

Descrierea produsului Gillette Fusion5 Proglide Power

Un bărbierit perfect, încât nici măcar nu se simte pe piele? Este exact ceea ce vă oferă rezervele pentru aparatul de ras Gillette Fusion5 Proglide Power. Cele 5 lame, împreună cu trimmer-ul de precizie de pe partea din spate, asigură chiar și bărbieritul în zonele greu accesibile (de ex. în jurul nasului). În plus, lamele sunt foarte subțiri și fine, astfel încât nu permit tragerea sau agățarea firelor în timpul bărbieritului.

Banda lubrifiantă specială conține lubrifianți solubili în apă, care facilitează alunecarea lamei pe piele, protejând-o astfel față de iritații și de răniri. Partea antiderapantă din partea opusă a lamei elimină excesul de spumă de ras sau de gel și asigură un contact optim al aparatului de ras cu pielea. Oferiți-vă zilnic un bărbierit de maximă precizie.

Caracteristici:

  • 5 lame proiectate pentru a tăia fără efort, fără să agațe și fără să tragă
  • trimmer în partea din spate, pentru bărbieritul în zonele greu accesibile
  • banda lubrifiantă protejează pielea împotriva iritării și facilitează bărbieritul
  • micro-pieptenul ghidează barba direct pe lame
  • lama rămâne ascuțită timp de 1 lună de utilizare
  • compatibil cu toate mânerele Gillette Fusion 5

Mod de utilizare:
Inserați lama pe mânerul aparatului de ras, până când se aude un clic.

Despre brand Gillette

p>Cosmetica Gillette | Gillette se concentrează pe producția cosmeticelor pentru bărbierit și aparatelor de ras de înaltă calitate. Compania a fost fondată în 1895 de către King Camp și, încă de la început, s-a axat pe realizarea aparatului de ras perfect.
Sloganul firmei este „Perfect Bărbătesc“, dar produce şi cosmetice și aparate de ras pentru femei. Sistemul Mach3 asigură un ras perfect dintr-o singură trecere, iar Fusion bărbierește și locurile greu accesibile, datorită celor 5 lame de ras și a unei lame de aliniere. Colecția Gillette Venus este destinată în exclusivitate femeilor. Puteți fi sigură de o piele netedă și mătăsoasă.

Rating Gillette Fusion5 Proglide Power