Treci la conținutul principal

Biotherm Homme

Fiecare bărbat este unic, lucru valabil și pentru tenul său. Îngrijirea regulată a tenului nu mai este, de mult, un privilegiu rezervat femeilor. Linia cosmetică pentru bărbați Biotherm Homme a fost creată încă din anul 1985. Și bărbații apreciază senzația unui ten mai sănătos, oferită de crema antirid, de îngrijirea hidratantă sau de serul de regenerare din gama Biotherm Homme.

 

Aveți senzația că tenul dvs își pierde fermitatea? Căutați o modalitate de a echilibra un ten gras? Fața iritată după bărbierit are nevoie de calmare? Indiferent de ce problemă suferă în prezent tenul dvs., Biotherm Homme vă oferă soluția perfectă.
Cosmeticele Biotherm Homme oferă tenului o îngrijire maximă și satisfac mereu cerințele sale reale. Liniile lor de produse oferă unui bărbat modern toate cele necesare pentru rutina zilnică. O mențiune merită, cu siguranță, colecția Biotherm Homme Aquapower. Produsele sale unice folosesc puterea de hidratare excepțională a apei termale, redau tenului elasticitatea și îl lasă frumos și fin.

întregul text ascundeți textul