Biotherm Homme 24h Day ControlDeodorant roll-on

1×
Biotherm Homme 24h Day Control Deodorant roll-on
Biotherm Homme 24h Day Control Deodorant roll-on
75 ml

Cod: BIO0635 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Biotherm de minim 239 RON și vă oferim cadou un lapte de corp Lait Corporel la 100 ml + serul Plankton Elixir la 5 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului Biotherm Homme 24h Day Control
Caracteristici

Vreți să vă simțiți fresh și cool întreaga zi? Deodorantul roll-on Biotherm Homme 24-h Day Control neutralizează mirosul neplăcut de transpirație, fără a lăsa o senzație unsuroasă sau lipicioasă.

Textura lejeră, fără săruri de aluminiu, lasă pielea să respire liber, iar formula conține numai ingrediente naturale, cum ar fi uleiurile eterice sau extractul de portocale.

Caracteristici:

 • neutralizează mirosul de transpirație, pe o durată de până la 24 de ore
 • se absoarbe imediat după aplicare
 • lasă pielea hidratată și catifelată la atingere
 • nu lasă o senzație de gras sau lipicios pe piele
 • nu astupă porii

Compoziție:

 • 100 % natural, certificat bio
 • uleiuri esențiale - neutralizează mirosul neplăcut de transpirație
 • glicerol - previne mirosurile nedorite și umezește pielea
 • aloe vera - hidratează axilele
 • extract de portocale - protejează pielea împotriva iritării
 • nu conține aluminiu

Mod de aplicare:
Deodorantul se aplică pe axila curată și uscată

Caracteristici

Tipul ambalajului
roll-on
Tipul de piele
ten sensibilă

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Homme 24h Day Control