Treci la conținutul principal

Parfumuri Creed

De peste 250 de ani, brandul Creed produce parfumuri extraordinare pentru familiile regale și alți clienți exigenți, cu gusturi rafinate.

 

De la fondarea sa la Londra în anul 1760, de către James Henry Creed, au trecut șapte generații de când brandul este transmis din tată în fiu.

În afară de lunga și renumita sa istorie, brandul se remarcă prin folosirea tehnicilor vechi de prelucrare a materialelor prețioase, selectate pentru inegalabilele sale parfumuri. Creed preferă ingredientele naturale de cea mai înaltă calitate, în locul alternativelor sintetice.

Parfumurile Creed au fost folosite cu mândrie de personalități cum ar fi Regina Victoria, împăratul Franz Josef al Austriei și soția sa Sisi, Sir Winston Churchill și președintele John F. Kennedy. Creed rămâne și astăzi un simbol al familiilor regale și prezidențiale, fiind folosit mai nou de Michelle Obama și de Kate Middleton.

Creed oferă parfumuri pentru bărbați, pentru femei și unisex, în flacoane elegante, care reflectă moștenirea istorică în interpretări moderne. Printre cele mai renumite parfumuri Creed se numără Green Irish Tweed, creat în 1985. Un imens succes înregistrează în ultimii ani creația de fructe și mosc Creed Aventus, inspirată din viața dramatică a lui Napoleon Bonaparte.

Brandul Creed întruchipează arta creării parfumurilor, luxul absolut și atemporal și abordarea modernă a unei ilustre tradiții istorice.

întregul text ascundeți textul