Creed Silver Mountain Water

eau de parfum pentru bărbați 120 ml

2×
Creed Silver Mountain Water eau de parfum pentru bărbați 120 ml
Creed Silver Mountain Water eau de parfum pentru bărbați 120 ml
Creed Silver Mountain Water eau de parfum pentru bărbați 120 ml
Creed Silver Mountain Water eau de parfum pentru bărbați 120 ml
120 ml

Cod: CRE0088 | Acest produs este momentan indisponibil

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

Urmărește disponibilitatea produselor

Creed Silver Mountain Water
120 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Creed Silver Mountain Water

Silver Mountain Water, de la Creed, este un parfum de fructe, pentru bărbatul modern, care caută prospețimea în fiecare zi. Tonurile proaspete și curate, cu un strop de gingășie, sunt potrivite pentru diferite ocazii și întâlniri informale cu prietenii. Cu parfumul Silver Mountain Water vă simțiți proaspăt, prezentabil și încrezător. Esențele atent selectate creează o aromă inconfundabilă, care-i va încânta pe cei din jurul dumneavoastră.

Debutul parfumului Silver Mountain Water, de la Creed, este ca o băutură răcoritoare cu mandarine dulci și cu o picătură amăruie, de bergamotă. Această combinație interesantă lasă, după un timp, locul notelor suculente de coacăze negre și aromei delicate a ceaiului. Finalul senzual este compus din tonuri pure de mosc prețios și din îmbătătorul galbanum. Notele seducătoare ale lemnului de santal sunt completate de sucul unic de petitgrain.

Proaspătul parfum masculin Silver Mountain Water, de la Creed, este potrivit pentru bărbatul urban, care învinge orice obstacol și își trage energia din natură. Parfumul Silver Mountain Water vă va da o stare de spirit pozitivă, iar notele de fructe vă vor înfrumuseța fiecare zi. Parfumul este potrivit pentru primăvară și vară.

Compoziție

Note varf
bergamota, mandarina
Note inima
ceai verde, coacaze negre
Note baza
galbanum, lemn de santal, mosc, petitgrain - ulei de portocala amara
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Creed

Parfumuri Creed | Creed - Regele regilor in parfumuri si arome, cu mai mult de 250 ani de experienta in crearea de parfumuri extraordinare pentru familia regala, cat si pentru alti clienti cu gusturi rafinate. Incepand cu 1760, cand Creed a luat nastere in Londra, afacerea a fost transmisa timp de 7 generatii din tata in fiu.
Pe langa o experienta indelungata, Creed s-a remarcat si prin utilizarea de tehnici vechi de prelucrare a materialelor rare selectate in productia lor de parfumuri. Parfumurile personalizate de la Creed au folosit imaginea unor figuri istorice precum Regina Victoria, imparatul Franz-Josef si sotia lui "Sissi", Sir Winston Churchill si presedintele John F. Kennedy. Iar in prezent marca poate fi usor asociata cu imaginea unor vedete ca Robert de Niro si Sylvester Stallone. Dar ramane in acelasi timp un simbol al familiilor regale si prezidentiale.
Cu ocazia celei de a 250-a aniversari de la infiintarea sa, Creed se extinde si in Statele Unite, deschizand un magazin in 2010 in Manhattan.
Creed prefera ingrediente naturale de cea mai inalta calitate in detrimentul alternativelor sintetice mai ieftine. Olivier Creed si fiul sau Erwin Creed cauta personal in toata lumea aceste ingrediente, insistand asupra familiaritatii si daruirii totale a acestora pentru a crea parfumuri originale, de cea mai inalta calitate.
Oferta marcii Creed include parfumuri pentru barbati, femei, cat si unisex, ambalate in flacoane elegante, care sunt o adaptare moderna a mostenirii istorice. Printre cele mai faimoase parfumuri se numara Creed Green Irish Tweed din 1985, creat in stilul Olivier Creed Fougère. In ultimii ani, parfumul floral cu mosc Creed Aventus a vazut un imens succes, fiind inspirat de viata dramatica a lui Napoleon Bonaparte.
Creed inseamna arta de a face parfumuri, lux pur, atemporalitate si o abordare moderna a patrimoniului istoric.

Rating Creed Silver Mountain Water

Adaugă o nouă recenzie

4.0
2 Evaluare
1
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală